Otomobilim eskidi diye üzülmeyin! Otomotiv devinden sıfır ayarında kampanya

Otomobilim eskidi diye üzülmeyin! Otomotiv devinden sıfır ayarında kampanya
SEAT, trafiğe çıkış tarihinin üzerinden en az 3 yıl geçmiş olan bütün modelleri için bir kampanya başlattı. İşte kampanyanın tüm detayları…

SEAT, 3 yaş ve üzeri bütün modelleri için ‘sigortaladım.com'dan’ yapılacak olan kasko ve trafik sigortasında yetkili servis kampanyasını başlattı.

Zorunlu trafik sigortasını için: sigortaladım.com’dan yaptıran SEAT sahipleri, yetkili servislerinde 500 TL’ye varan indirim kazanacak.

Biraz değişiklik iyidir.

Kasko sigortası için: sigortaladım.com’dan yaptıran SEAT sahipleri, yetkili servislerinde 1.000 TL’ye varan indirim kazanıyorlar.

Eskisinden daha da güçlü.

Bütün bunların yanında ek olarak, trafik sigortası ya da kasko sigortası satın alan SEAT sahipleri, SEAT Online mobil uygulamasını indirerek SEAT Yetkili Servislerinde yüzde 30 indirim kazanıyor.

Bir SUV'un ötesinde.

Yıl sonuna kadar devam edecek olan bu kampanya, hem kasko hem de trafik sigortasının sigortaladım.com’dan yapılması durumunda aynı araç için birden fazla servis indirimi kullanılabilir.

Servis indirimleri, poliçenin başlangıç tarihinden 45 gün sonra plakaya tanımlanarak kullanılabilir. Ayrıca indirimler, poliçenin bitiş tarihine kadar 1 yıl geçerlidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.