Selçuk Geçer altında neler yaşandığını açıkladı

Selçuk Geçer altında neler yaşandığını açıkladı
Hafta boyunca yatay seviyede seyreden gram altın fiyatları, hızla yükselerek 800 liranın üstüne çıktı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altının yükselişe geçmesinin ardından sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir paylaşım yaptı. 

Ünlü ekonomist sinyalini vermişti

Altın fiyatlarında hareketlilik yaşanıyor. Hafta boyunca yatay seviyede seyreden gram altın fiyatları, Ukrayna''da tansiyonun yükselmesi ve ABD''den gelen açıklamaların ardından hızla yükseldi ve 808 liranın üstüne çıktı.

Selçuk Geçer, Twetter hesabından  "Altına neler oluyor diye soranlara... REKORA GİDİYOR DEDİĞİMİZDE GÜLMÜŞLERDİ..." paylaşımını yaptı.

Geçer 14 Şubat''ta yaptığı açıklamada "Enflasyona karşı kendini korumak isteyenler altına kaçmaya devam edecek. Bu da altının daha da yükselmesine yol açacak. FED''in faiz artırımı sırasında gerilemeler görsek de bu yıl altın da rekor seveler görebiliriz. Ons altın 2040 seviyesini kırıp, 2400 dolar seviyesini deneyebilir. Ons ve dolardaki yükselişe bağlı olarak, hızlı yükseliş görebiliriz. Gram altın şuan 800 TL seviyesinde. Bu sene içerisinde gram altının 1500 TL''ye çıktığını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler