Selçuk Geçer’den Erdoğan’a büyük teklif. 5’li müteahhitleri ter bastı

Selçuk Geçer’den Erdoğan’a büyük teklif. 5’li müteahhitleri ter bastı
Ekonomist Selçuk Geçer, Erdoğan’ın ülke ekonomisi üzerine yaptığı açıklama sonrası sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ekonomist Selçuk Geçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız” sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Geçer paylaşımında, “Erdoğan: Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız. Müteahhitler varsa ben varım” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada elektrik faturaları ve diğer yüksek fiyatlarla ilgili alınan kararları kamuoyunu açıkladı.

Erdoğan ilk açıklamasında “KDV indirimi yapmayana yaptırım gelecek” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı elektrik faturalarındaki 210 kWH sınırının yeninden düzenleneceğini açıkladı. Ayrıca Erdoğan, Cumhurbaşkanı “Cemevleri dahil ticarethane statüsü değişecek, fatura ödeyen kurumların maliyetleri önemli ölçüde düşecek” kararını da duyurdu.

Erdoğan’ın açıklamalarını yaparken kullandığı, “Ülkenin kazancından hep birlikte istifade ettiğimize göre külfetine de beraberce katlanacağız” sözleri ise sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

İlgili Haberler