Selçuk Geçer’den yatırımcıyı bayram ettirecek açıklama 'Elindeki parasını ona yatıran kazancına kazanç katacak

Selçuk Geçer’den yatırımcıyı bayram ettirecek açıklama 'Elindeki parasını ona yatıran kazancına kazanç katacak
Selçuk Geçer, parasını ona yatıranın 2024'te kazanan olacağını sebepleri ile açıkladı.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in altın ile ilişkin yeni tahmini rekorları altüst edecek. Yatırımcıları heyecanlandıracak yeni tavsiyesi gündeme oturdu.

ALTINDA KRİTİK YÜKSELİŞ

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu neticede gram altındaki yükselişte dikkat çekti. Ons altın ve gram altının geleceği ise merak edilmeye başlandı. Uzman isimler ise yeni tahminlerini paylaşmaya başladı. Gram altın şu anda 2012 TL seviyesi ile rekor kırmaya devam ediyor.

24032016-ceyrek-altin-650.jpg

GEÇER: GRAM ALTIN 6 BİN TL OLACAK

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer altındaki kıyamet senaryosunu açıkladı. Geçer, İran ve Amerika çekişmesi daha da derinleşirse çok kötü sonuçların olacağını belirtti. Hatta Amerika’nın İran'a bir şekilde müdahalesi sonrası Rusya da işin içine girdiği taktirde 3. Dünya Savaşı çıkabileceğinin altını çizen Geçer, çıkma ihtimalinin bile enflasyonda çok ciddi etkiler yaratacağını belirtti. Geçer, “Altın fiyatların uçmasını beraberinde getirir. Şu anda bu risk yokken 2 bin dolarlık altın ons fiyatı konuşuluyor. 2024 ortalarından sonra bu da devreye girdiğinde 3000 veya 3500 dolarlık ons altını konuşuruz” dedi.

selcuk-gecer.jpg

Geçer, seçimlerden sonra bu işin kontrolünü kaybedileceğinin altını çizerken, “O zaman biz 70 TL’lik dolar seviyesini görebiliriz. Bu da gram altında 6 bin TL’lik gram altını görürüz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.