“Adana’da meydanı kimseye bırakmayız”

“Adana’da meydanı kimseye bırakmayız”
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, 29 Mayıs Adana mitingi için kendilerine tahsis edilen meydanın valiliğin girişimiyle Erdoğan’a verilmesine tepki gösterdi: Uğur Mumcu Meydanı’ndaki mitingimizi kimse engelleyemez

‘Seçim meydanlarını Erdoğan’a bırakmayız’

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Adana’da 29 Mayıs’taki mitingleri için kendilerine tahsis edilen Uğur Mumcu Meydanı’nın Valiliğin girişimiyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a tahsis edilmesine sert tepki gösterdi. Yapılan hukuksuzluğa sessiz kalmayacaklarını belirten Yaşar Okuyan, “Meydanı Erdoğan’a bırakmayacağız” dedi. Adana Valisi ve İl Seçim Kurulu’nun yaptıkları hukuksuzluğun hesabını yargı önünde vereceklerini söyleyen Okuyan, şöyle konuştu: “Günler öncesinden partimize tahsis edilmiş Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda 29 Mayıs’ta miting yapmamızı kimse engelleyemez. 29 Mayıs’ta o meydanda olacağız. Meydanı boş bulan Tayyip Erdoğan’a meydanın dolu olduğunu Adana’da göstereceğiz. Tayyip Erdoğan ille de Adana’da görünmek istiyorsa Türk bayrağını eline alıp mitingimize gelebilir. Parti ayrımı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızı 29 Mayıs’ta Adana Uğur Mumcu Meydanı’ndaki mitingimize bekliyoruz.”

Yüksekova’da miting

Partisinin seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan 2 Haziran’da Hakkari Yüksekova’da yapacakları mitingin ülkenin birlik bütünlüğü açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Seçim kampanyaları sırasında 40 il dolaştığını kaydeden Yaşar Okuyan tespitlerini şöyle anlattı: “Seçim sonuçlarını kararsız değil, öfkeli seçmen belirleyecek. Seçmenin yüzde 25-30’luk bölümü öfkeli... Bunların büyük bir bölümü de AKP’den çok Tayyip Erdoğan’a öfkeli... Öfkeli seçmen kitlesinin önemli bir kısmı da CHP ve MHP gibi muhalefet partilerinin yetersizliğinden şikayetçi. Öfkeli seçmenin sandık başındaki tutumu seçim sonuçlarını doğrudan etkileyecektir. Halkın öfkesini kaale almayanlar bunun bedelini sandıkta ödeyecektir.