Survivor'a İsmail ve Gamze yüzleşmesi damga vurdu. Annesi yılan demişti

Survivor'a İsmail ve Gamze yüzleşmesi damga vurdu. Annesi yılan demişti
Survivor 2021'in dikkat çeken isimlerinden olan İsmail geçtiğimiz hafta annesinin itirafı karşısında büyük şok yaşamıştı. Sosyal medyayı çalkalayan olay sonrası Survivor İsmail ve nişanlısı Gamze bir telefon görüşmesi yaptı. Uzun zaman sonra annesinin sesini duyan İsmail Balaban, önce büyük bir sevinç yaşadı ardından hayal kırıklığına uğradı. Annesi, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" ifadelerini kullanmıştı. Adada dokunulmazlık oyunu heyecanı da yaşandı.

Survivor''da, yarışmacı İsmail Balaban''ın nişanlısı hakkında annesinin yaptığı açıklamalar izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail''e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin. Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan başarılı yarışmacı ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti.

DUYGUSAL ANLAR

Yarışmanın 2 Mayıs akşamı  yayınlanan son bölümünde İsmail ile Gamze arasında bir görüşme yaşandı. Duygusal anlara sahne olan konuşmada, İsmail''in nişanlısı Gamze, ''Ben senin bıraktığındaki gibiyim'' dedi.
İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ilk olarak “Kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle çok talihsiz bir olay oldu. Seninle İstanbul’a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra zaten ben ne olduğunu anlamadım. Ben de birazcık nasıl söyleyeyim nişanlı olduğun ortaya çıkmaz hani nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden bir olaylar döndü” dedi.

"GELİNCE OLAYLAR TATLIYA BAĞLANIR"

İsmail ise bu sözlere karşılık “Ne alaka! Ben zaten öyle bir şey düşünmüş olsam seni yanımda götürmem. Burada senle ilgili konuşmam, senin adını geçirmem" dedi.
Gamze, İsmail''in annesi Gülsüm Hanımla arasındaki geçen konuşmaları İsmail''e aktarırken, 4 aydır sürekli televizyon ekranlarında İsmail''i izlediğini ve evden çıkmadığını söyledi.
İsmail''in annesinin kendisine durduk yere cephe aldığını iddia eden Gamze, İsmail''in içine kurt düşmemesi gerektiğini söyledi ve küçük bir olayın bu derece büyümesini çok mantıksız bulduğunu ifade etti. İsmail''in adadan dönmesiyle olayların tatlıya bağlanacağını ifade eden Gamze, bu konuları düşünüp İsmail''in üzülmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Duygusal bir havada geçen konuşmanın sonunda, Gamze''nin gözyaşlarına hakim olamadığı duyuldu.

ÜNLÜLER TAKIMDANDA ELEME ADAYI

Yeni hafta öncesi son dokunulmazlık oyunu yapıldı. Öncesinde cumartesi akşamı ekrana gelen ilk dokunulmazlık yarışında kazanan gönüllüler oldu. Ünlüler ise eleme potasına ilk aday olarak Sergen''i gönderdi. Ünlüler takımından ikinci eleme adayı ise Merve oldu.
 Survivor 2021''de dokunulmazlık heyecanı yaşanıyor. İlk oyunu kazanan gönüllüler olmuştu ve ilk eleme adayını da ünlüler takımı belirledi. 2 Mayıs Survivor ikinci dokunulmazlık oyununun Steven''ın sayısı ile gönüllüler kazandı.
Öte yandan görev yarışının da kazananı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Sandalye yapan iki takımdan ünlüler Instagram oylaması ile ödülü kazanan taraf oldu.


 

İlgili Haberler