Tarihte sadece 3 kişi yürümüştü. Sadece Adanalı Haydar’ın fotoğrafı vardır

Tarihte sadece 3 kişi yürümüştü. Sadece Adanalı Haydar’ın fotoğrafı vardır
Beyoğlu’nda sahibinden elinden kaçarak Haliç’e atlayarak karşı kıyıya kadar yüzen dananın görüntüleri yıllar önce sosyal medyada büyük ilgi gören bir fotoğrafı akıllara getirdi. Adana’da yıllar önce çekildiği iddia edilen fotoğrafta "Haydar" isimli bir gencin kaçan kurbanlık boğadan kurtulmak için atladığı su üstündeki o anı görüntülenmişti.

Sadece Adanalı Haydar’ın fotoğrafı vardır. Unutulmaz Kurban Bayramı fotoğrafı

Beyoğlu Kasımpaşa''da dün araçtan indirilen kurbanlık dana, bir anda sahibinden kurtularak kaçmaya başladı. Bir türlü yakalanamayan dana, Haliç''e atladı. Yaşananların ardından şok yaşayan dananın sahipleri deniz polisine ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yüzmeye başlayan kurbanlık dana, Balat sahiline kadar ulaştı. Burada deniz polisi ve itfaiye ekipleri dananın ipini yakalayarak kıyıya çekti. Dana, uzun uğraşlar sonucunda denizden çıkartıldı. Dana Balat sahilinde hisse sahipleri tarafından kesildi.

İstanbul’da yaşanan bu olay yıllar önce sosyal medyada büyük ilgi gören bir paylaşımını yeniden akıllara getirdi. Paylaşımda, Adana’da yıllar önce çekildiği iddia edilen fotoğrafta "Haydar" isimli bir gencin kaçan kurbanlık boğadan kurtulmak için atladığı su üstündeki o anı görüntülenmişti.  

Adanalı Haydar’ın bu fotoğrafına özellikle sosyal medyada çok sayıda beğeni ve yorum yapılmıştı.

Özelikle, “İnsanlık tarihinde sadece 3 kişi; İsa, Peter ve Adanalı Haydar suyun üzerinde yürümüştür. Fakat sadece Haydar’ın fotoğrafı vardır..” paylaşımı gündem olmuştu.

İşte o görüntü:

İlgili Haberler