Unutulmaz Kurban Bayramı fotoğrafı yorumu: ''Anam avradım olsun ben bir balinayım''

Unutulmaz Kurban Bayramı fotoğrafı yorumu: ''Anam avradım olsun ben bir balinayım''
İstanbul’da sahibinin elinden kaçarak Haliç’e atlayıp karşı kıyıya yüzerek çıkan kurbanlık dana, yıllar önce yaşanan sosyal medyada “Anam avradım olsun ben bir balinayım” ve “Asrın Caps’i bu olsa gerek” yorumları yapılan benzer kurtarma operasyonunu yeniden akıllara getirdi.

''Anam avradım olsun ben bir balinayım'' Asrın Caps’i bu olsa gerek

Özellikle Kurban Bayramlarında ortaya çıkan kesim için götürülen hayvanların kaçış görüntüleri ve onları yakalamak için gösterilen çaba birbirinden ilginç görüntülerine sahne oluyor. Bunlardan biri de dün İstanbul’da yaşandı. Okmeydanı''nda kurbanlık pazarından alınan büyükbaş hayvan, dün Kasımpaşa''da sahipleri tarafından kamyonetten indirildiği sırada sahiplerinden kurtularak Haliç’e atladı. Deniz polisleri, kurbanlık danayı kurtarmak için çalışma başlatan deniz polisi, vatandaşların da yardımıyla karşı kıyıya kadar yüzen danayı Balat''ta kıyıya çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul’da yaşanan bu olay yıllar önce yaşanan benzer bir olayı yeniden akıllara getirdi. Yapılan sosyal medyada paylaşımında, "Anam avradım olsun ben bir balinayım” ve “Asrın Caps’i bu olsa gerek” şeklinde birbirinden ilginç yorumlar yapılmıştı.

Fotoğrafta denize atlayan büyükbaş hayvanı dalgıç polislerin kurtarma anı yer alıyor. Dalgıç polisler, başına can yeleği geçirdikleri hayvanı iplerin yardımıyla kurtarmaya çalışıyor.

İşte o görüntü:

İlgili Haberler