Tezgah kurbanı!..

Türkiye Futbol Tarihi’nde ilkleri yazarak taraftarlarını sevindiren G.Saray’da son yaşanan hüsran, gerçekten sarı kırmızıları üzüyor..Üstelik yönetimin bunun suçlusunu araması ise tam bir komedi..
Başarısızlığı önce Skibbe’ye, daha sonra futbolculara ve son olarak da Bülent Korkmaz’a yükleyenler haklı mıdır?  Sezon sonunda Korkmaz gidecek, böylece yönetim de aklanacak öyle mi? Hayır bu asla böyle değil..G.Saray’da gerçek suçlular Ne Skibbe, ne Bülent, ne de futbolculardır..Gerçek suçlu yönetimdir ve bunun bedelini de ödemelidir..
Gelin G.Saray’da bu sezon yapılanlara bir göz atalım..Ve şu sorulara cevap verelim;
Şampiyon takımın kalecisi Mondarogon’u gönderip kaleyi Sanctis’e teslim eden.. Genç Uğur’un sakatlığını bilerek bu bölgeye transfer yapmayan.. Şampiyonluğa en çok katkısı olan Servet’in ve Emre Güngör’ün sakatlığı halinde yerini dolduracak yedeklerin olmadığını fark etmeyen.. Linderoth’un sakatlığının müzmin olduğunu bildikleri halde bu bölgeye transfer yapmayan.. Olay adam Lincoln’ü satmayı düşünmeyip takımın başına bela eden.. Baros ve Kewell gibi star transferlerle kurdukları takımı tecrübesiz bir Alman’a teslim eden.. Ümit Karan, Hasan Şaş gibi yaşı ilerleyen futbolcuların bugünkü durumunu göremeyen.. Yeni Arda çıkartacağız diye sezon başında 5 hedef koyan takımın ilk yedeğinin Mehmet Güven olmasına göz yuman.. Meira’yı tantanayla getirdikten sonra üç kuruş için satan..Başı şıkıştığı anda kimsenin düşünmediği tecrübesiz Bülent Korkmaz’ı takımın başına getiren kimdir? Takımın bu hüsranına neden olan kararları alan veya alanlar kimlerdir? Bütün bu soruların bir cevabı var mıdır?
Evet, eğer G.Saray’da suçlu aranıyorsa, bütün bu sorulara bir cevap vardır..Ve cevap şudur; G.Saray’da  gerçek suçlu Adnanlar’ın  liderliğindeki G.Saray Yönetimidir..
Hocaların ve futbolcuların bir kalemde çizildiği bu camiada, bu suçlulara cezayı kim verecektir? Bunun bir bedeli olmayacak mıdır?
Son kurban Bülent Korkmaz, asla suçlu değildir. O önünde Rıdvan Dilmen, Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay gibi örnekler varken bu görevi kabul ettiği için suçlu değil ancak hatalıdır.. O, olsa olsa bir tezgah kurbanıdır..

Yazarın Diğer Yazıları