Tokat'ta AKP'liler MHP'lilere saldırdı iddiası

Tokat'ta AKP'liler MHP'lilere saldırdı iddiası
24 Haziran seçimlerine saatler kala Cumhur İttifakı'ndaki derin çatlak, sokaklara da yansıdı. Tokatta, AKP'li bir grubun MHP'li vatandaşlara saldırdığı iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dün akşam MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı canlı yayında yaptığı sert açıklamaların ardından AKP, MHP ve BBP'nin kurduğu Cumhur İttifakı'ndaki derin çatlak daha da belirgin hale gelirken AKP-MHP arasındaki huzursuzluğun sokaklara da yansıdığı görüldü.

Ülkücülerin Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeyeceği tartışmaları bir çok kez gündeme gelmiş, seçim anketlerine AKP-MHP ittifakının AKP'nin oy oranını kötü etkilediği yansımıştı.

Tokat'ta yaşanan benzer bir tartışmanın ardından AKP'lilerin, MHP'lilere saldırdığı iddia edildi. Kalabalık iki grup arasında yaşanan kavga uzun süre devam ederken o anların görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. 24 Haziran öncesi ortaya çıkan bu görüntüler, AKP-MHP ittifakının tabana yansımadığını ve vatandaşlar arasında ciddi boyutta huzursuzluğa neden olduğu, tekrar gün yüzüne çıktı.

İlgili Haberler