Trabzonspor’u ateşleyecek detay

Trabzonspor’u ateşleyecek detay

Adanademirspor Başkanı Murat Sancak’ın sezon içinde sivri çıkışlarını gördük. Ama maç öncesi ortamı gerecek bir açıklamanın yapılmaması doğru bir davranıştı.

Son beş müsabakaya bakıldığında iki takımın gel- gitleri var. Adanademirspor son 5 haftada 7 puan topladı. İki galibiyet bir beraberlik aldı. Önemli silahı Balotelli cezalı. Her şeye rağmen Avrupa trenine bilet almak istiyor. İlk 4 için mücadelesi sürüyor..

Trabzonspor’da ise tablo farklı değil. En önemli silahı Nwakarme sakatlığı nedeniyle yok. Teknik direktör Avcı takımın sihirbazı, en önemli silahı Nwakaeme’nin yokluğunu ilk kez bu kadar ciddi yaşayacak. Takım arkadaşları bu oyuncunun açığını nasıl kapatacak göreceğiz. Rakibin yeri geldiğinde İki - üç oyuncusuna pranga vuran bir oyuncu sahada sahada olmayacak. Büyük dezavantaj. Bordo mavililerin de son 5 maç karnesi iyi değil. Bir galibiyet üç beraberlik ile 6 puan topladı.

Trabzonspor cephesi için bu akşamki maçın en büyük motivasyonu Rizespor- Fenerbahçe maçının skoru olacaktır. En yakın takipçisi Fenerbahçe 6-0 ‘lık bir skorla çay diyarından döndü. Rize ateşe düştü.. Bordo mavililer taraftarlarını daha fazla tedirgin etmek istemiyorsa puan ya da puanlarla dönmek zorunda. Zor bir gece olacağı kesin. Ama Trabzonspor’un da zoru seven bir takım olduğunu unutmayalım…

Yazarın Diğer Yazıları