Trabzonspor nasıl kazanır

Trabzonspor nasıl kazanır

CEVAT KOL / Yeniçağ

Trabzonspor’da Hamşik ve Koita eksik. Koita’nin eksikliği çok fazla bir şey ifade etmezken orta alanda usta ayak Hamşik’i arayabilir. Zengin kadrosu ile bu oyuncunun açığını kapatır.

Kouassi ilk kez takımı ile bir araya gelip kadrodaki yerini aldı. Lider için rakibin adının bir önemi yok. Hedefine ulaşmak için sahasında üst üste oynatacağı Kasımpaşa ve Konya maçlarını kazanıp yoluna devam etmeli.

Güç elinde, taraftarını arkasına alıp lige noktayı koyabilir. Taraftar bunun bilincinde.

Tribünleri tıka basa doldurup o enerjiyi takımına veriyor. Takımıyla tribünden maç oynayan tek takım Trabzonspor Kasımpaşa maçı zor olur gibi görünse de ev sahibi takım istediğini alır.

Bu sezon Istanbul takımlarına karşı yenilgisi yok. 7 maçta 17 puan topladı. İstatistikleri bozmaz. Kanatlarını güçlendiren fırtına bu maçta havalanır. Vişça ve Nwakaeme bu taraftarlarla rakibin hevesini kursağında bırakır. Orta sahada Abdulkadir Ömür, Siopis ve Dorukhan için bir sınav maçı olur.

İlk yarım saatte atılacak bir gol, konuk takımın fişini çeker. Stadyumda ve ekran başında karşılaşmayı izleyenler pişman olmaz..

Yazarın Diğer Yazıları