Türk'e rahatlık yok

Bu hafta ülkemden ayrı daha çok Batı Trakya ve Balkanlardaki Türk soydaşlarımızla beraber oldum. Önce Yunanistan Gümülcine ve İskeçe'de bulundum. Nur içinde yatsın, Gümülcine'de merhum Dr. Sadık Ahmet ölümünün 22. yılında binlerce Batı Trakyalı soydaşlarımızın katılımı ile Kur'an okunarak, dualarla anıldı!

Rahmetli Dr. Sadık Ahmet tıpkı Muhsin Yazıcıoğlu gibi şüpheli, hala çözülmemiş bir suikastla şehit edildi! Türk dünyası yetiştirdiği liderlerini koruyamıyor!

Yunanistan'da Yunan ırkçılığı zulme dönüşmüş, Avrupa Birliği hak getire! Türkiye ise Türklüğünüzü unutun, Lozan'ın sağlanmış olduğu Türk azınlık kimliğinizi, Müslüman kimliğine bırakın diyor!

Sizlere samimiyetle söylüyorum; Türk her yerde sahipsiz! Geçtik Bulgaristan'a orada da aynı dertler! Irkçı partiler, "Siz Türk değil, Müslüman azınlıksınız" kıskacına almış soydaşlarımızı!Bulgarlar artık, dini vecibelerinizi Bulgarca yerine getireceksiniz baskısına hazırlanıyor!

Irkçı yaklaşımlar haricinde soydaşlar arasına fitne sokulmuş. Kendi istihbarat örgütlerine ajan olarak aldıkları işbirlikçileri soydaşlarımıza maaşlı imam olarak tayin ediyorlar! Vatandaşların çoğunluğu kendi seçtikleri imamlarla vecibeleri yaşamak istiyorlar! Onlara Türk ajanı damgası yaftası hemen yapışıyor, bir bahane ile mallarına el konuluyor veya tutuklanıyorlar!

Geçiyoruz Romanya'ya İslam düşmanları "Kara Kur'an" adı ile bir Romence Kur'an basıp içine her türlü sapıklığı koyuyorlar! Oralarda sözde faaliyet gösteren bizim tarikat ve cemaatlerden tıs yok!Yeter ki, onların konumlarına el sürmesinler!

Moldovya'da Gagavuz, Romanya'da Sekel Türkleri kimlik mücadelesinde. Polonya'da, Ukrayna'da Tatar kardeşlerimiz varlık mücadelesinde.Türk hükümeti ilgisiz, MHP ve CHP hiç yok ! Ülkemizdeki STK ve diğer kuruluşlar yok velhasıl Türk yalnız ve sahipsiz!

11 Ağustos'ta Macaristan Mohaç'ta Turan Kurultayı bir nebze morallendiriyor insanı. 4 Eylül'de Romanya'nın Transilvanya bölgesinde Sekelistan Türkleri'nin festivali var. İnşallah katılıp kardeşlerimizle kucaklaşacağız.

Bütün dünya, özellikle Avrupa artık Türkiye'yi demokrasi dışı idare edilen bir yer gibi görüyor!Ülkemizde yaşanan son olaylar dünya da İslami Fobiyi korkunç artırdı! Gazeteciler; Hani İslam'da terör örgütü yoktu, bakın İslamcı cumhurbaşkanınız Türkiye'deki cemaati Ladin ve IŞİD örgütünden daha tehlikeli ilan etti! Artık bize ön yargılısınız deme hakkınız yoktur diyorlar!Velhasıl ne oluyorsa Türk İslam alemine oluyor! Yıktığımız her şeyin yeniden inşası yüzyıl alıyor!

Yazarın Diğer Yazıları