Ülkücü Harekete meydan okunmaktadır!

Yazarlarımız; Servet Avcı, Adnan İslamoğulları ve Yavuz Selim Demirağ'ın evlerinden polis zoruyla gözaltına alınma haberleriyle güne uyandık.

Sonrasında yeni isimler eklendi... Yazarımız Kürşad Zorlu, MHP Aksaray eski milletvekili Turan Yaldır, Ülkücü Hareket'in genç kalemlerinden milletvekili adayı Şevket Apuhan, MHP milletvekili adayı Rubil Gökdemir ve milliyetçi yazarlardan Alper Aksoy...

Bu isimlere ayrı parantezler açmadan önce vurgulanması gereken en önemli özellikleri Türk milliyetçisi, Ülkücü olmaları... Bir diğer ortak noktaları ise 1 Kasım seçimleri sonrasında alınan kötü sonuçlardan dolayı MHP'de genel başkan seçimli kongre talepleri... Tıpkı 700'e yakın delege gibi...

***

Servet Avcı Ağabey, gazetemizin en çok okunan yazarlarından, Ülkücü camianın sembol isimlerinden, geçmiş dönemde Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevini yürütmüş adam gibi adamdır. Kendisine yönelik bu gözaltı kararını kabul edebilmek, sindirebilmek, görmezden gelmek mümkün değildir.

Avcı, nerede bir insan ihtiyaç duysa mesafe tanımaksızın yardımına koşmuş, nerede bir milliyetçi mağdursa yetişmiş, tabiri caizse Ülkücü Hareket'in hızırı olmuştur. Ülkücülerin gönlünde apayrı, bambaşka bir yeri vardı. Her yazdığı yazı yüz binlere ulaşmıştır.

Böylesine değerli bir ismi hele de FETÖ kapsamında gözaltına almak; açık bir hakarettir.

***

Adnan İslamoğulları Ağabey... Muhteşem üslubuyla, seçtiği kelimelerle Ülkücü Hareket'in yetiştirebileceği ender kalemlerdendir. Adamın hası, Ülkücünün resmidir... Naif kişiliği, örnek karakteriyle kaleminden döktüğü her satırlar, birilerini fena halde rahatsız etmektedir. Aslanlar gibi yetiştirdiği evlatlarıyla örnek bir aile babasıdır.

FETÖ kapsamında onu gözaltına almak, Ülkücü harekete, Türk milliyetçilerine meydan okumaktır.

***

Yavuz Selim Demirağ... FETÖ'nün TSK'ya sızdığını yıllar öncesinden yaptığı çalışmalarla defalarca yazmış, en nihayetinde "İmamların Öcü" kitabıyla bunları tarihi bir esere dönüştürmüştür. Askeri liselerde nasıl yapılandıklarını, TSK'ya nasıl sızdıklarını belgeleriyle, tanıklarıyla, yaşadıklarıyla yazmıştır. Her daim FETÖ'nün hedefinde olmuş, defalarca bilgisayarı çalınmış, evi ve arabasındaki belgeler, hırsız süsü verilen FETÖ'cüler tarafından ele geçirilmiştir.

Yıllardır gazetemizde Balyoz ve Ergenekon'da yaşanan kumpasları, yalanları, dolanları yazmış, mağdurların yanında olmuştur.

Tertemiz bir Türk milliyetçisidir.

***

Kürşad Zorlu... Gazetemizin ekran yüzlerinden olan Zorlu, akademisyen kişiliğinin yanı sıra büyük bir hayran kitlesine de sahiptir. Özellikle Türk Dünyası konusunda tek bir kelam edemeyenlere inat, yaptığı analizlerle Türk devletine yön çizebilecek fikrî derinliğe sahiptir. Bırakın FETÖ'yü hayatının hiçbir kesitinde bu türevi oluşumlarla bir arada olmamıştır.

Katıksız bir Türk milliyetçisidir.

***

İlk edindiğimiz bilgilere göre yazarlarımız Başkent Spor Salonu'na götürüldüler. Milyonlarca Ülkücü ise yazdıkları ve yaptıkları paylaşımlarla ayağa kalkmış durumda. FETÖ bahanesiyle "Türk Milliyetçiliğinin" hedef alındığını dile getiriyorlar.

Sabah saatlerinde çocuklarının yanında, sanki teröristmiş gibi gözaltına alınan kalemlerimiz, yazarlarımız Türk milliyetçiliği davasının yılmaz savunucularıdır.

Yapılan bu itibarsızlaştırma operasyonuyla "Yenikapı Ruhu" adı verilen ruha büyük bir darbe indirilmiştir.

Sadece MHP Genel Merkezi'ni eleştirdikleri ve daha güçlü bir MHP istedikleri için bu insanların "Paralel yapının MHP'ye sızma girişimi" suçlamasıyla gözaltına alınmalarını kabul edebilmek mümkün değildir.

İktidar ve yandaşlarının FETÖ'ye toz kondurmadıkları bir dönemde bu insanlar; yazdıkları yazılarla, yaptıkları eleştirilerle Gülen Cemaatinin hışmına uğramışlar, hedef alınmışlardır.

Türk Milliyetçiliği infial halindedir. 12 Eylül'den sonra yapılan 2. Darbe girişimidir. Kabul edilmesi mümkün değildir.

Servet, Adnan, Yavuz, Turan, Alper, Şevket, Kürşad... Şu isimlerin güzelliğine bakın...

Allah'ın izniyle bir Bozkurt gibi çıkacağız bu cendereden...

Yazarın Diğer Yazıları