Şahan Gökbakar İBB’ye neden tepki gösterdi. Beşiktaş'ta 112 ağaç kanser nedeniyle kesilmişti!

Şahan Gökbakar İBB’ye neden tepki gösterdi. Beşiktaş'ta 112 ağaç kanser nedeniyle kesilmişti!
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde bulunan 112 kanserli çınar ağacının kesilmesiyle ilgili olarak yeterli iletişimin sağlanamadığı gerekçesiyle İBB'ye tepki gösterdi...

İstanbul Beşiktaş Çırağan Caddesi’nde bulunan 112 çınar ağacı, kansere yakalandığı gerekçesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kesilmişti. 

"CİDDİ TEHDİT OLUŞTURUYORDU"

İBB adına Aydın Çetinkaya, yaptığı açıklamada , "Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı" ifadesini kullanmıştı. 

Çınar ağaçlarının kesilmesi sosyal medyada tartışmalara sebep olmuş, bazı kullanıcılar, sessiz kaldığı gerekçesiyle çevreci kimliğiyle bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a tepki göstermişti.

ŞAHAN GÖKBAKAR''DAN İBB''YE KINAMA

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Şahan Gökbakar, yeterli iletişimin sağlanamadığı gerekçesiyle İBB''ye kınama mesajı yayınladı.

Gökbakar paylaşımında; "İstanbul’da hastalanmış 112 çınar ağacını kesip, BUNUN İLETİŞİMİNİ YAPMAYARAK ve mevcut politik kutuplaşmaya mükemmel bir malzeme vererek, sadece ağacı ve çevreyi savunan insanlara saldırılmasına hakaret edilmesine yol açan İBB ve iletişim bölümünü kınıyorum" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler