MOBESE'den yine görüntü sızdırıldı! AKP'li vekil kanserli ağaçların kesilmesi görüntülerini yayınladı

MOBESE'den yine görüntü sızdırıldı! AKP'li vekil kanserli ağaçların kesilmesi görüntülerini yayınladı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun MOBESE görüntülerinin yayınlanması skandalının ardından şimdi de AKP İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beşiktaş'ta kanserli ağaçların kesimine ilişkin MOBESE görüntülerini yayınladı.

AKP İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin kanserli ağaçları kesmesine ilişkin MOBESE görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

Turan paylaşımında "İBB''nin Beşiktaş''taki 112 tane çınar ağacını kesmesi bir çevre katliamıdır. Medeniyet katliamıdır. İstanbul’umuzun tarihine şahitlik eden ÇINAR AĞAÇLARININ kesilmesi tarih katliamıdır. Buna tepkisiz kalan sözüm ona çevre derneklerini, STK''ları ve çevrecileri ibretle izliyoruz" ifadesini kullandı.

KANSERLİ AĞAÇLAR KESİLMİŞTİ

İstanbul Beşiktaş''taki Çırağan Caddesi''nde bulunan ve ''korumaya değer'' konumunda olan 112 çınar ağacı, kansere yakalandığı gerekçesiyle kesilmişti. 

İBB adına Aydın Çetinkaya, yaptığı açıklamada , "Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı" ifadesini kullanmıştı. 

İMAMOĞLU''NUN DA MOBESE GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiliz Büyükelçi ile buluştuğu iş yemeğine ilişkin MOBESE görüntüleri yayınlanmış ve haftalarca ülke gündeminden düşmemişti. 

İlgili Haberler