Unutulmayan yalanlar! Bu habere inananlar hala bekliyor... Haber 2014'te yapıldı, üretim 2016 denildi

Unutulmayan yalanlar! Bu habere inananlar hala bekliyor... Haber 2014'te yapıldı, üretim 2016 denildi
A Haber'in yerli otomobil TOGG'u haberleştirdiği 2014 yılından bu yana değişen hiçbir şey olmadığı gibi şartlar daha da kötüye gitti. Ne yerli otomobil seri üretime başlayabildi ne de Ankara'dan İstanbul'a 7 Lira'ya gidebilmek mümkün hale geldi...

İktidara yakınlığı ile bilinen A Haber, 18 Kasım 2014''te "İlk yerli elektrikli araç 2016''da seri üretilecek" başlık bir haber yayınlayarak, Sosyal medya hesaplarından "Ankara-İstanbul arasını 7 liraya gidecek ilk yerli elektrikle araç 2016''de yollarda olacak" ifadeleriyle duyurmuştu.

ANKARA İSTANBUL 7 LİRA DENİLDİ

Haber detayında yerlilik oranının yüzde 88''in üzerinde olduğu belirtilen elektrikli aracın tam şarjla 160 kilometre katedebildiği ve Ankara-İstanbul arasında harcanan yakıtın 7 liralık masraf gerektirdiği belirtiliyordu.

ORTADA HİÇBİR ŞEY YOK

2022 yılının Şubat ayı itibarıyla A Haber''in verdiği hiçbir konu gerçekleşebilmiş değil... Ne seri üretim ne de maliyet hesapları tutmadı.

UZAK BİR HAYAL

Elektrik maaliyetlerinin artmasıyla sanayi, ticaret ve konutlarda rekor faturaların geldiği bu günlerde Ankara''dan İstanbul''a 7 Lira''ya gitmek ise uzak bir hayal olarak kaldı.

İşte A Haber''in 2014 yılında yayınladığı o haber:

İlgili Haberler