Yandaş medyanın "boş meydan" oyunu

Yandaş medyanın "boş meydan" oyunu
Hükümete yakın Sabah gazetesi Aydın'da on binlere hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in boş meydanlara konuştuğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında bugün Aydın ve Denizli illerini ziyaret etti. Toplamda 72 şehre giden ve vatandaşın teveccühünü kazanan Akşener'i Aydın ve Denizli'de de vatandaşlar yalnız bırakmadı.

On binlerce vatandaşın olumsuz hava şartlarına rağmen meydanları doldurduğu ve vatandaşın Akşener'i büyük bir coşku ile karşıladığı Aydın mitingini yandaş Sabah gazetesinin okurlarına duyurma şekli ise dikkatlerden kaçmadı.

Gazete daha önce de aziz şehidimiz Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası üzerinden Akşener'i hedef alarak tepkilere neden olmuştu.

Meydanın hınca hınç dolduğu mitingi, "Meral Akşener’e şok! Boş kaldı" başlığı ile internet sayfasına taşıyan gazete, Akşener'in boş meydanlara konuştuğunu iddia etti.

İşte Sabah'ın o haberi:

ON BİNLERCE VATANDAŞ KARŞILADI

Aydın İstasyon Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i on binlerce vatandaş büyük bir coşku ile karşıladı. Havuz medyasının geçtiği haberin aksine vatandaşın hınca hınç doldurduğu meydanda sık sık "Cumhurbaşkanı Akşener" sloganları atıldı. Alanı dolduran vatandaşlar arasında kadınların ve gençlerin çokluğu ise dikkat çekti.

İşte Doğan Haber Ajansı'nın alandan geçtiği fotoğraflardan bazıları:

İlgili Haberler