Yeni kadro yeni heyecan!

Sezon başında yaptığı transferlerle adından bahsettiren G.Saray, yaptığı rotasyonlarla ile de ligimize yenilik getirmişti..Yine ara transerde üç Avrupa yıldızını kadrosuna katan sarı kırmızılar yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle bu kez mecburi değişikler yapmıştı..Henüz yeni transferlerini Ali Sami Yen’e çıkartamayan G.Saray, Neill, Jo ve Santos’lu kadrosunu Denizli seyircisi karşısına çıkarttı..
Dün gece statta bir tarafta üç kulvarda ısrarla kupa isteyen G.Saray, diğer tarafta alt sıralardan kurtulma savaşı veren Denizlispor..Bir tarafta sezona transferleriyle adına yazdıran cim bom, diğer tarafta mutavazi kadrosuyla mücadele eden yeşil beyazlılar vardı..
Tabii bu verilere göre de sahada G.Saray’ın rakibinden çok daha üstün olması gerekirdi. Ancak dün gece sahada her iki takamın futbol adına üstünlüğünden bahsetmek gerçekten zordu. Transferde fırtınalar estiren G.Saray ne yazık ki ayni rüzgarı sahada gösteremiyordu. Sarı kırmızıların yaptıkları bu kadar transfere rağmen son haftalarda orta sahanın sol kulvarında güzel işler yapan Caner’in sol bekte, orta sahada ise henüz tam profesyonel olmayan, fizik kuvveti yeterli olmayan genç Emre’ye mecbur olması gerçekten çok düşündürücüydü..Çünkü Caner’in geride oynaması sarı kırmızıların sol kanatını zayıflatmıştı. Orta alanda Mehmet Topal’a tercih edilen Elano, ne yazık ki bu torpili iyi kullanamıyordu.
G.Saray’ın ilk yarıda Arda ile attığı gol dışında akıllarda kalan posizyonları ne yazık ki yoktu. Zaten kaptan Arda, iyi ki G.Saray’da vardı.. Aslan’ın yeni golcüsü Jo, gönderilmesi eleştirilen Nonda’dan daha etkili ve çalışkandı. Attığı galibiyet golü hem kendisine, hem de G.Saray’a hayat verdi. Oyuna sonradan giren Santos henüz üstünden yabancılığını atamamıştı. Rickaard’ın Yolua’nın girmesinden sonra Emre Güngör’ü alması, onun başına Uğur’u sola çekmesi akıllıcaydı. Dün gece yedikleri gole rağmen defansın uyumu G.Saray’ın en güzel artısıydı.. G.Saray dün gece henüz takıma tam alışmamış yeni yıldızlarıyla çıktığı maçta Denizlispor’u Arda’nın muhteşem kafa ve Jo’nun inatla posizyonu takip ederek attığı gollerle kazandı.

Yazarın Diğer Yazıları