Yerinde kararlar!

Ertuğrul Sağlam'ın gidişinden sonra takımın başına yeni umut olarak gelen, ancak Sağlam'ın grafiğinin altında bir devreyle sezonun ilk yarısını kapatan Mustafa Denizli, dün gece kurduğu kadro ile bu maçtan mutlak galibiyet beklediğini ilan etmişti..
Orta alanı yeni transfer Yusuf'un yanına Serdar Özkan, Tello ve Holosko gibi ileriye ve gole dönük adamlarla kuran Denizli, defansın önünü bir tek Sivok'u emanet ederek ekibine hücum emri vermişti..

Beşiktaş bu komutla gerçekten hızlı bir görüntü veriyordu. Sivok ve Yusuf'un başlattığı ataklarla da gol aramaya başladı. Ancak Siyah Beyazlılar ilk yarıda kale önünde çok başarılı olamadı. Zaten tek golünü de Denizli'nin tecrübeli kaptanı Kratocvil'in ayağından kazandı. Beşiktaş'da yeni transfer Yusuf, oyunda kaldığı sürede çok çalıştı, iyi paslar verdi. Beşiktaş'da golden sonra Sivok'un sıkca rakip kale önününde gözükmesi Beşiktaş defansını zor durumlarda bırakabilirdi. Ancak Denizli'nin genç kadrosu bu durumdan yararlanamadı.

İkinci yarıya Beşiktaş Serdar Özkan'ın yerine Cisse'yi alarak başladı. Bu değişiklik Beşiktaş için iyi bir değişiklikti. Zira Siyah Beyazlılar ikinci yarıda gole daha çok yaklaşarak bunun yerinde bir karar olduğunu gösterdi. Kartal bu yarıda Holosko ile iki Cisse ve Tello ile birer müsait posizyondan yaralanamadı. Bu yarıda Uğur'un girmesi de Beşiktaş için olumlu bir karardı. Çünkü Mustafa Denizli bir golü yeterli görmüş, kazaya uğramak istemiyordu. Ancak Zapatocyn'in kırmızı kart görmesi bir anda oyuna heyecan getirdi. Denizli'nin Holosko'yu çıkartıp Serdar Kurtuluş'u oyuna alması da zor kazanılan üç puanı kaza kurşunu ile kaybetmek istemediğini gösteriyordu.
Beşiktaş dün gece kendi golcüleri ile değil rakib takımın kaptanının ayağından kazandığı bir gol ile üç puanı kazandı. Atılan bu tek gole rağmen Beşiktaş'da Mustafa Denizli'nin yaptığı değişiklikler yerindeydi ve Kartal ilerisi için umut verdi..

Yazarın Diğer Yazıları