Açılış yapılacak diye millet bahçesinin sararmış çimlerini yeşile boyandı. Bu bir 'Güler misin ağlar mısın' haberidir

Açılış yapılacak diye millet bahçesinin sararmış çimlerini yeşile boyandı. Bu bir 'Güler misin ağlar mısın' haberidir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımı ile geçen cumartesi açılan Çekerek Millet Bahçesinin çimleri boyanırken kaydedilen görüntüler ile sosyal medyada gündem oldu. 

16 Temmuz Cumartesi günü bir dizi etkinlikler ile açılan Çekerek Millet Bahçesi''nde kaydedilen görüntülerde sararan çimlerin yeşile boyanması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci''nin katılımıyla gerçekleşen bir dizi törenle açılışı gerçekleşen Çekerek Millet Bahçesinde kaydedilen bu görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.

Geçen cumartesi Yozgat''ın Çekerek ilçesinde düzenlenen ‘Doğa ve Spor Festivali'' etkinliğine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de katılmıştı. 

Çekerek Barajı kenarına yapılan Millet Bahçesi, Yapay Rafting Parkuru, baraj içerinde oluşturulan Lavanta Adasının açılışlarının da gerçekleştirdiği etkinlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci açıklamalarda bulunmuştu.

Bakan Kirişçi buradaki açıklamasında, "Büyük kentlerde ulaşım, hava kirliliği, kentlerdeki çarpık yapılaşma pek çok konu aile içi bir takım problemler bunların hepsi maalesef yaşanmakta ve bunların hafifletilmesi için yine hükümet olarak çalışmalarımız hızla sürmektedir. Ama biz tarımsal üretim adına ormancılıkta ilgili faaliyetlerimiz adına mutlak surette kırsala geri dönüş yapmak zorundayız. Çünkü pandemi öncesinde bunu gösterdi." demişti.

İlgili Haberler