Zor günler kapıda

Lige müthiş bir başlangıç yaptıktan sonra, işlerin kötü gitmesiyle bocalayan ve hedeflerine teker teker veda eden Galatasaray’ı sonunda taraftarı da yalnız bıraktı..
Önce Avrupa kupası, sonra şampiyonluk derken, ikincilik şanısını bile oldukça zora sokan ve ancak üçüncülükle yetinmek zorunda kalan Galatasaray’da, yönetiminin herhalde dünkü boş tribünlere bakarak uzun uzun düşünmesi gerek; ’Ben ne yaptım’diye .
Zira sakatlığında, koca takımın bocaladığı Baros’un attığı tek gol ile kazanan Galatasaray’ı yeni sezonda zor günler bekliyor.
Bu sezonun golcülerinden biri olan Nonda’yı bile feda ederek kaliteli transferler diye getirdikleri futbolcuların bu maçta bile yedek kulübesinde oturması, sahadakilerin ise vasatın üstüne çıkamaması gerçekten bu sezon yaşanan en acı görüntüydü.
Servet, Franco ve Santos’un artık düşünülmediği G.Saray’da sanırım bu geceden sonra Jo’nun, Elano’nun, Caner’in, Ayhan’ın da artık sonu gelmiş olmalı. Olmalı zira bu geceyi boykot eden sarı kırmızılıların artık yeni yapılan Arena’da bu futbolcuları görmek istemedikleri gayet açık. Galatasaray dün gece üç puan kazandı. Ancak kaybettiği o kadar çok şey varki. Bakalım yeni sezonda kaybedilenler nasıl yerine konacak..

Yazarın Diğer Yazıları