Sahte araç muayene sitesi kurup 20 milyon dolandırdılar Aksaray’da kurdukları sahte internet sitesi ve çağrı merkezi aracılığıyla kendilerine ulaşan vatandaşları "araç muayene randevu bedeli" adı altında 20 milyon lira dolandırdığı iddia edilen 20 şüpheli, gözaltına alındı.
Modern çağın en sinsi hastalığı. Türkiye’de 20 milyon kişide görülüyor. Uzmanı açıkladı: Koronayı belki unutacağız ama bu hastalık insanoğlunun en tehlikeli düşmanı olacak Türkiye'de 20 milyon yağlı karaciğer hastası bulunurken diğer yandan bunun en az 2 milyonu ise siroz riski taşıyan NASH hastası olduğu vurgulandı.
45 kuruştan alıp 15 kuruştan satmışlar. 45 kişiyi 20 milyon dolandırmışlar Ankara’da, kurdukları 4 şirket üzerinden farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalardan mal alıp, karşılıksız çek ve senet vererek dolandırıcılık yapan, 6’sı tutuklu 48 çete üyesi hakkında, farklı yıllarda hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, çete üyelerinin tanesi 45 kuruştan 5 milyon maske aldığı firmaya karşılıksız çek ve senet verdiği, bu maskeleri de tanesi 15 kuruştan sattığı belirtildi.
Bakan Yanık açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sel felaketinden etkilenen Kastamonu ve Sinop'a ilave kaynak gönderildiğini açıkladı.
Dev turizmciye kayınço kazığı. Unuttuğu vekaletname 20 milyona mal olacaktı Otel zincirleri olan iş insanı Nuri Bilem’in yıllar önce güvendiği kayınçosuna şirketinin işlerini yürütebilmesi için verdiği vekaletname az daha pahalıya patlayacaktı. Verdiği vekaletnameyi unutan Bilem, daha sonra aralarında husumet oluşan kayınçosunun kendi erkek kardeşi lehine düzenlediği sahte senetle kendisini 20 milyon lira dolandırılmaya kalkmasıyla büyük şok yaşadı.
Korona 738 bin can aldı Çin'in Hubey Eyaletine bağlı Wuhan Kenti'nde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı, dünya genelinde 20 milyon 258 bini aşarken, 738 bin 965 kişi öldü.
E-bebek’e siber saldırı: 20 milyon fidye istediler “Şifreleme atağına” uğrayan e-bebek’in internet sitesine ulaşılamıyor. Hackerların verileri çözmek için 20 milyon lira fidye istediği iddia edilirken e-bebek’in kurucusu Erdoğmuş, bir kart verisinin bile sızmadığını belirtti.
Yetkili isim itiraf etti: 20 milyondan fazla kişiye bulaşmış olabilir ABD’li yetkili, ülke nüfusunun yüzde 92-95'lik kısmının hala virüse karşı savunmasız olduğunu ifade etti.
20 milyonluk vurgun: Taşınmaz mülkleri dublör kullanarak sattılar İzmir merkezli suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda, 'İstanbullu Banker' olarak bilinen Mehmet Vecihi Eröge'ye ait taşınmazları kendisinin haberi olmadan sahte kimlik ve dublör kullanarak satıldığı iddia edildi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı.
Kızılay’dan 20 milyonluk toplantı! Kızılay, israftan kaçınmayarak 20 milyon TL’ye Antalya’da toplantı düzenledi. Balıkesir’de elde edilen bağışlarla inşa ettiği binayı TÜGVA’ya tahsis eden Kızılay, Afrika ülkelerini bisikletle gezen Hasan Söylemez’e ise 24 bin dolar ödeyerek sponsor oldu.
Dost ülkelere 20 milyon TL hibe Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre dost ve müttefik devletlere verilecek hibe sınırı 20 milyon lira olarak tespit edildi.
20 milyon kişinin bilgilerini çaldılar İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri büyük bir operasyona imza attı. 6 aylık teknik takibin ardından 20 milyon kişinin hesap bilgilerini ele geçiren şebeke çökertildi.