Köln’de seyyar Ermeni anıtına tepkiler çığ gibi büyüyor Köln Türkleri Dayanışma Platformu, Soykırımı Hatırlatma İnisiyatifi Köln ana tren istasyonu yanındaki Hohenzollern Köprüsü‘ne soykırım anıtı yerleştirme girişimine tepkili.
İYİ Partili Naci Cinisli: Susmamızı kimse suistimal etmesin İYİ Partili Naci Cinisli, sosyal medya hesabından 'Ermeni mezalimi' ile ilgili paylaşım yaptı.
24 Nisan öncesi ABD'den skandal hamle. Ermeni palavralarını soykırım olarak tanıtmak için ABD'den 24 Nisan öncesi skandal bir sözde Ermeni soykırımı ile ilgili skandal bir karar geldi.
Ermeni soykırımı yalanına karşı öyle bir kanıt gösterdi ki. Dr. Selim Erdoğan tek cümle ile tezlerini çürüttü Ermenistan’ın soykırım yalanına karşı jeo-arkeoloji, askerî coğrafya – askerî jeomorfoloji alanında yaptığı çalışmalarla bilinen yazar Selim Erdoğan’dan flaş bir kanıt geldi. Erdoğan, “En önemli vurgu ise şudur: katliam, kıyım, vahşet, zulüm bir milletin kültüründe varsa, 100 yıl sonra bile olsa yeniden ortaya çıkar. Bakın Hocalı'ya, bakın 5 ay önce Ermenilerin Genç'e sivil yerleşimlere attıkları roketlere” dedi.
Kılıçdaroğlu'ndan Fransa'ya sert tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa'nın "24 Nisan" kararına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 24 Nisan'ı 'Ermeni Soykırımını Anma Günü' ilan etmesi asla kabul edilemez" dedi.