Erdoğan, AB Komisyonu Başkanı Leyen ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AB Komisyonu'nun yeni Başkanı Ursula von der Leyen ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
AB Komisyonu Türkiye beklentisini aşağı yönlü değiştirdi AB Komisyonu Türkiye ekonomisinin 2019 yılında yüzde 2,3 oranında küçüleceğini öngördü. Komisyonun bir önceki raporunda tahmin, yüzde 1,5 daralma şeklindeydi.
AB'den yabancı yatırıma denetim AB üyesi ülkelere yabancı yatırımların oluşturduğu tehdit riskini azaltmak için sıkı denetim getiriliyor.
AB’ye Yunanistan için soruşturma çağrısı İnsan Hakları İzleme Örgütü, Yunanistan için AB Komisyonu’na soruşturma çağrısında bulundu. Yapılan çağrıda Yunanistan’ın ülkeye gelen sığınmacılara şiddet uyguladığı ve zorla Türkiye’ye geri gönderdiği belirtildi.
AB’den İngiltere için acil toplantı talebi AB ile İngiltere arasındaki Brexit krizinde hâlâ bir çözüm sağlanamadı. AB Komisyonu İngiltere ile bir anlaşma sağlanamaması durumunda ciddi kaos oluşacağını belirterek acil toplantı kararı aldı.
AB Komisyonu Başkanı Juncker'den flaş açıklama! AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Türkiye, geri kabul anlaşmasını iptal etmeyecek" dedi.
Vize serbestisi için AB Komisyonu'ndan flaş açıklama! AB komisyonu Türk vatandaşlarına uygulanacak vize serbestliği için skandal talepler sıraladı. AB, TSK'nın PKK'ya karşı yürütmüş olduğu operasyonları durdurmasını istedi.