AK Parti'li yetkili canlı yayında açıkladı 'Emekliler sevinçten havalara uçacak'

AK Parti'li yetkili canlı yayında açıkladı 'Emekliler sevinçten havalara uçacak'
AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, seçim öncesi emeklileri sevindirecek gelişmeyi açıkladı.

Emekli maaşlarına yeni yıl itibariyle yüzde 49,25 oranın zam yapılmıştı. Maaşlara yapılan zam emekliler tarafından tepki ile karşılanırken, yerel seçim öncesi ek zam beklentisi ortaya çıkmıştı.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber’de katıldığı canlı yayında milyonlarca emekliyi heyecanlandıracak gelişmeyi açıkladı.

2sadasdasdsa.jpg

Gazeteci Fatih Atik'in sorularını yanıtlayan Şahin, emeklilere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak müjdeli haber sinyali verdi.

Şahin, canlı yayında emeklilerin beklentilerini karşılayacaklarını belirterek Atik'in, "Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?" soruna şu yanıtı verdi:

"Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca Sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır."

2sadasdasdsa-001.jpg

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ VAR

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin. emeklilere ilişkin devam eden çalışmalarının olduğunu belirterek "Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Beklentileri her zaman karşılamış bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu unutmayalım. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.