Cem Küçük canlı yayında üzücü haberi açıkladı 'Türk sanayi devi üretimi durdurdu'

Cem Küçük canlı yayında üzücü haberi açıkladı 'Türk sanayi devi üretimi durdurdu'
Gazeteci Cem Küçük, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından birinin ekonomik kriz nedeniyle üretimi durduğunu açıkladı.

Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle iflas eden şirketlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

İktidara yakın Gazeteci Cem Küçük TGRT Haber canlı yayınında "Ekonomiden üzücü bir haber.” İfadeleri ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her sene hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alan Güney Çelik'in üretimi durdurduğunu açıkladı.

2c9e87b25029fc9.png

Adana’da faaliyet gösteren demir çelik devinin 800 çalışanı bulunduğunun ve 300 çalışanın iki aydır maaş alamadığını belirten Cem Küçük "Şirket aile içi anlaşmazlık başta olmak üzere banka kredilerinden kaynaklı sıkıntı yaşıyormuş. Gerçekten çok büyük firma. İnşallah sıkıntıları atlatırlar" dedi.

sdsasda.jpg

GÜNEY ÇELİK HAKKINDA

Güney Çelik, 1978 yılından itibaren enerji sektöründen gaz sektörüne, inşaat sektöründen turizm sektörüne kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren ve doğru yatırımlarıyla kendini Dünya'ya kabul ettirmiş olan Arsan Group'un öncü şirketidir. 1992 yılında kurulan firma, 28 yıldır sürekli gelişim ilkesine sadık kalarak, Türkiye'den Dünya'ya kalite ve güven ihraç etme misyonunu başarıyla sürdürmektedir. Yenilikçi üretim teknolojilerine ve stratejik yatırımlara özen gösteren Arsan Group, sanayi sektöründe önemli bir lokomotif rolü üstlenmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.