“Aslan şampiyonluğu kimseye kaptırmaz”

“Aslan şampiyonluğu kimseye kaptırmaz”
Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı takımın mutlu sona ulaşacağını ileri sürdü. Sarı-kırmızılı yönetici “Zirvenin en güçlü adayı biziz. Ligdeki Bursa ve Eskişehir maçlarından gereken dersi aldık. Şampiyonluğu kaybetmeyiz” dedi

Haber: Ruşen Güven

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak meydan okudu: “Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz. 4. yıldızı memleketim Rize’de takacağız.” Kötü futbol oynamalarına rağmen 4 puan kazandıkları Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarının kendileri için bir ders olduğunu kaydeden Albayrak şöyle konuştu: “Futbolcularımıza güveniyorum. Zor şartlarda büyük mücadele örneği sergiliyorlar. Balıkesirspor maçını ciddiye alıyoruz. İlk devrede orada yenilmiştik. Can havliyle saldıracaklar. Dikkatli olmak zorundayız. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu da bu yönde telkinlerini sürdürüyor. Artık ligde kolay maç kalmadı. Her maçın ayrı bir zorluğu var. Sahada mücadele etmeden, savaşmadan, ter akıtmadan maç kazanılmıyor. Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarında son bölümde bulduğumuz goller ise ne kadar inatçı olduğumuzun bir göstergesi. Şampiyonluğu bizden kimse alamaz.” Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a AKP tarafından  milletvekilliği teklifi geldiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Albayrak, konuyla ilgili olarak “Ben şu anda sadece Cimbom’u düşünüyorum. Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum” dedi.

Felipe Melo krizi
Yeni sözleşme talebi yönetimden karşılık bulmayan Felipe Melo’nun kırgın olduğu iddia edildi. Wesley Sneijder gibi sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Felipe Melo, yönetime gönderdiği, “Ben de sözleşmemin uzatılmasını istiyorum” talebine karşılık bulamadı. Abdurrahim Albayrak’ın kendisine verdiği, “Tabii ki, senin gibi Galatasaraylı’yı nereden bulacağım” sözüne rağmen herhangi bir hamlenin gelmemesi sambacıyı kızdırdı. Melo’nun bu konuyu Ali Dürüst’e de açtığı ve aldığı, “Daha sözleşmenin bitmesine 1.5 yıl var. Sezon sonunda şampiyon olursak, yeni gelecek yönetim bunu gözden geçirecektir. Şu an böyle bir şeye gerek yok. Sen sadece şampiyonluğu düşün. Gerisine zamanı gelince zaten bakılır” sözleriyle adeta şok oldu. Melo’nun kendisine söz vermesine rağmen herhangi bir sözleşme yenileme hamlesi yapmayan Albayrak’a bozuk olduğu iddia edildi.