Cem Küçük'ün canlı yayınında bombayı patlattı 'Fiyatı yüzde 50 artacak elinizi çabuk tutun'

Cem Küçük'ün canlı yayınında bombayı patlattı 'Fiyatı yüzde 50 artacak elinizi çabuk tutun'
Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarını sevindirecek haber Cem Küçük’ün programından geldi. Canlı yayında o yatırım aracının fiyatının yüzde 50 artacağı açıklandı.

Gazeteci Cem Küçük'ün TGRT Haber’de sunduğu “Günaydın Türkiye” programına katılan Yaprak Hırka Yıldız, altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

kapak-100024.jpg

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar, son aylarda dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarını yakından takip ediyor.

Yıldız, altın fiyatlarında yaşanan durgunluğa dikkat çekerken bu durumun yakın zamanda yüzde 50 artışları beraberinde getirebileceğini belirtti.

2sadasd.jpg

Ons altın fiyatlarının yavaşta olsa her geçen gün biraz daha değer kazandığını olduğunu belirten Yıldız, yatırımcılara altın fiyatlarına ilişkin muhtemel senaryoları anlattı.

BÜYÜK SENARYOYU AÇIKLADI

CİTİ Bank’a göre altın fiyatlarında yaklaşık 1 yıl içinde yaşanacak artışı hatırlatan Yıldız, bunun en büyük nedeninin küresel piyasalardaki durgunluk kaynaklı olduğunu hatırlattı. ABD makro verilerindeki sıcak hareketlenme dolardaki yükseliş yerini altın fiyatlarına bıraktı. Dolar endeksi 104 olan ons altın 2.031 dolar civarında işlem görüyor. Bu rakamlar her gün birer basamak yükselişte.

Gram altının 2019 seviyelerine ulaştığını belirten Yıldız "Küresel piyasalara baktığımızda uzunca bir zamandır altın fiyatlarının baskılandığını görüyoruz. Piyasalarda küresel bazda bir durgunluğun olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum altın fiyatlarını yukarı yönlü hareket ettirecektir." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.