CHP’li vekilden art arda değişim çıkışları ‘Mevcut kadrolarla defalarca seçime girseniz de farklı bir sonuç alamazsınız’
CHP'li Bulut: 31 Aralık itibariyle milyonlarca kişi sağlık hizmetine erişemeyecek CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut 31 Aralık itibariyle milyonlarca kişi sağlık hizmetlerine erişemeyeceğini kaydetti.
Alkolün en pahalı olduğu 3. Avrupa ülkesiyiz CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, sahte içkiye bağlı olarak yaşanan metil alkol zehirlenmelerini Meclis gündemine taşıdı.
1000 kalem ilaç yok CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, bu yıl erken yaşanan ilaca erişim sorunu için Meclis Araştırması açılmasını istedi. Piyasada hayati öneme sahip ilaçların muadillerinin bile bulunmadığını kaydeden Bulut, “İlaç yokluğu bir halk sağlığı sorunu haline gelmiştir. Sağlık Bakanlığı kronik hale gelen bu soruna bir türlü kalıcı çözüm üretememektedir” dedi.
CHP'li Bulut: EYT’li seçim malzemesi yapılacak CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Emeklilikte Yaşa Takılanlar sorununu Meclis Genel Kurulu’nda dile getirdi. Bulut, senelerdir haklı taleplerini dile getiren, her seçim alanında seçim zamanlarında söz verilmesine rağmen karşılık bulamayan EYT mağdurlarının artık beklemekten yorulduğunu kaydetti.