Emeklilere bedava oldu 'Artık o fatura ödenmeyecek' Meclis'te kabul edildi

Emeklilere bedava oldu 'Artık o fatura ödenmeyecek' Meclis'te kabul edildi
Emeklileri sevinçten havalara uçarak karar mecliste oy birliği ile kabul edildi. Emekliler artık o faturayı ödemeyecek.

Türkiye genelinde maaşları açlık sınırının altında olan emeklilere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Yeni yıl ile birlikte enflasyonun artması ve iğneden ipliğe gelen zamlardan en çok etkilenenler arasında emekliler oldu. İktidarın emeklilere verdiği zammın yetersiz olduğu görüşüyle birçok vatandaş geçim sıkıntısı yaşamaya devam ediyor. Milyonlarca emeklinin insani şartlarda yaşaması amacıyla Karabük Belediyesi çeşitli uygulamalara imza attı.

EMEKLİ SU FATURASI ÖDEMEYECEK

0x0-promosyon-yarisi-buyudu-bazi-bankalarin-odeme-tutari-7500-tl-buldu-nelere-dikkat-edilmeli-iste-tum-detaylar-1659512949819.jpg

Bu çerçevede Karabük Belediyesi, kent genelinde yaşayan emeklilerden toplu taşıma ücreti ve su faturası alınmayacağını duyurarak önemli bir adım attı. Belediye, özellikle akaryakıt ve enerji fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu taşıma ücretlerindeki artışın emekliler üzerindeki mali yükünü hafifletmek amacıyla bir destek paketi açıkladı. Bu kapsamda, Karabük'te yaşayan emeklilerden toplu taşıma ücreti ve su faturası alınmayacağı açıkladı.

KARAR MECLİS’TE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Belediye meclisi tarafından onaylanan bu düzenleme, emeklilere yönelik ekonomik zorluklara karşı bir destek olarak öne çıkıyor. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte yaşayan emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımından ücretsiz olarak faydalanacaklarını duyurmasının ardından belediye meclisi olağanüstü toplandı ve karar oybirliğiyle kabul edildi.

0x0-bankalar-promosyon-yarisini-hizlandirdi-fakat-bazi-kelime-oyunlari-yanilmalara-yol-acabilir-1659858293543.jpg

Bu önemli adım, emeklilerin maddi zorluklarını bir miktar hafifletmeyi amaçlıyor. Karabük Belediyesi'nin bu önleyici tedbirleri, emeklilerin yaşam standartlarını korumak ve onlara ekonomik rahatlık sağlamak adına önemli bir adım olarak nitelendirilebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.