Emekliye 1 maaş ek ödeme yapılacak 'Milyonlara yılbaşı öncesi büyük sürpriz'

Emekliye 1 maaş ek ödeme yapılacak 'Milyonlara yılbaşı öncesi büyük sürpriz'
Milyonlarca emekli ocak ayında yapılacak zammı beklerken, yılbaşı öncesi büyük sürpriz yapıldı. Emekliye 1 maaş ek ödeme yapılmasına karar verildi.

Ocak ayında emekliye ne kadar zam yapılacağı dört gözle bekleniyor. SSK, Bağkur, memur emeklisi ve EYT emeklileri ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Milyonlarca emekliye yılbaşı öncesinde büyük sürpriz geldi. Geçim sıkıntısı çeken, kirasını dahi zor ödeyen emekliye tek seferlik 1 maaş ikramiye verilmesi kararlaştırıldı. Ay sonuna kadar devam edecek kampanyada Garanti BBVA, emekliye 1 maaş tutarında ek promosyon ödemesi yapacak.

0x0-son-dakika-maaslara-zam-yasasi-meclise-geliyor-emeklinin-memurun-gozu-3-temmuzda-1687837721695.jpg

EMEKLİYE 1 MAAŞ EK ÖDEME VERİLECEK

Emeklilere özel kampanya, milyonlara sadece finansal bir destek sağlamakla kalmayıp aynı zamanda bankanın müşteri portföyünü genişletmek isteniyor. Emeklilere özel yapılan kampanyada, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan vatandaşları 1 maaş ikramiye ödemesi ile biraz da olsa rahatlayacak.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan emeklilere, maaşlarına bağlı olarak farklı ek promosyon tutarları verilecek.

ekran-goruntusu-2023-12-20-081054.png

Özellikle, Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden emekli maaşı taşıma talimatı vererek Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan emekliler, bu fırsattan yararlanacak.

EMEKLİLERE ÖZEL EK ÖDEME

Emekli maaşı 7.500-10.000 TL arasında olanlara 7.750 TL, 10.000 TL ve üzeri maaş alanlara ise 7.500 TL nakit promosyon avantajı sunulacaktır. Başvuruların ardından emeklilerin ilk maaş ödemeleri, tek seferde peşin olarak gerçekleştirilecektir. Öte yandan emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlar, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamasına 1.000 TL bonus fırsatından yararlanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.