Göbek yağlarını cayır cayır yakıyor! Çöpe attığımız meyvenin sapı şifa deposu çıktı

Göbek yağlarını cayır cayır yakıyor! Çöpe attığımız meyvenin sapı şifa deposu çıktı
Yaz mevsiminin gelmesi en çok göbek bölgesinde yağları olanları rahatsız ediyor. Oysa her zaman tükettiğimiz meyvenin saplarıyla yapılan karışımlar bu yağları mum gibi eritip, fit bir vücuda sahip olmamızı sağlıyor.

Kilo probleminde en çok baş ağrıtan göbek yağlarıdır. Çok zor verilen göbek yağlarını bıçak gibi kesip atan saplar sayesinde istediğiniz sürede hızla kilo verebilirsiniz. Bu yüzden bu ödem atıcı sapları çöpe atmadan bir kez daha düşünün.

Göbek yağları en hızlı oluşan problemdir. Bununla beraberde hızla verilmeyen kilo sorunlarının başında göbek yağları gelir. Göbek yağlarını hızla eritmenin yolu ise ödem atıcı besinlerden geçer. Bununla beraber gün içinde bir saatlik yürüyüş ve karın egzersizi de yapılması lazım.

Göbek yağlarını en hızlı eriten ise kiraz saplarıdır. Kiraz sapları yüksek oranda antioksidan ve lif barındırır. Bu sayede vücuttaki tüm yağların yakım hızı artar.

KİRAZ SAPLARININ FAYDALAR NELERDİR?


Kiraz sapları direk olarak göbek yağlarını eritmede çok etkili bir besindir. Kilo vermede ise en etkili yöntemi sağlar. Yani tok tutma süresini uzatır. Bununla beraber sadece kilo vermeye değil aynı zamanda kan değerlerini de korur.


Bir yemek kaşığı kiraz sapını bir buçuk su bardağı ile beraber cezvede kaynatın. Ardından süzüp tüketin. Her gün düzenli olarak aç karnına bir bardak tüketin.

Kronik hastalığı olanların tüketmesi sakıncalı olabilir. Güçlü mineraller içerdiğinden tüketilen ilaçlarla beraber ters etki yapabilir.


Kiraz sapı çayı vücuttaki tüm yağları idrar yoluyla atar. Bu sayede hem kilo verdirir hem bağırsak ve böbrekleri temizler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.