CHP'li belediye başkanı, hizmet aracı alımını reddeden AKP ve MHP’li Meclis üyelerini billboardlarla halka şikayet etti
Belediye KPSS şartı olmadan 24 personel alacak İŞKUR’da yayınlanan ilana göre, sürekli kadroda KPSS şartı olmadan farklı unvanlarda 24 personel alınacak.
CHP'li İzmit Belediyesi'ne maske için teşekkür eden doktora soruşturma İzmit'te ikamet eden bir doktor hakkında, çalıştığı sağlık kurumuna maske gönderen CHP'li İzmit Belediyesi'ne teşekkür ettiği için soruşturma başlatıldı.
Cumhur İttifakı'nda 'İzmit' çatlağı İzmit Belediyesi'nde Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in her mahalleye kreş projesi, AKP grubu tarafından reddedilirken MHP’li meclis üyesi Ayhan Arpacı, evet oyu verdi. Arpacı, "Halkın menfaatine olan her şeye evet derim" ifadelerini kullandı.
"Halkımızın hakkı israf düzenine yedirilmesin" Yerel seçimlerle birlikte AKP'den CHP'ye geçen İzmit Belediyesi'nde Başkan Fatma Hürriyet Kaplan, AKP döneminde yapılan usulsüzlükleri belgeleri ile açıkladı. Kaplan, "Biz halkımızın hakkının israf düzenine yedirilmesine karşı çıkıyoruz" dedi.