Kamuya binlerce işçi alınacak! KPSS şartı aranmıyor

Kamuya binlerce işçi alınacak! KPSS şartı aranmıyor
Kamu Kurumları tarafından 5 farklı ilan ile güncel iş ilanları yayımlandı. En az ilkokul mezunlarından başlamak kaydıyla; lise, önlisans ve lisans mezunlarına uygun kadrolara yer verildi.

Kamupersonelialim.com’un haberine göre 5 farklı Kamu Kurumu tarafından geçtiğimiz günlerde personel, memur ve işçi alımı ilanları yayımladı. Farklı kadro ve pozisyonlarda yapılacak olan alımlar için bazı ilanlarda KPSS puan şartı aranırken, bazı ilanlarda ise KPSS puan şartı aranmamaktadır.

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI 6.940 UZMAN ERBAŞ ALIMI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı, Resmi Gazete aracılığıyla 6.940 askeri personel alım ilanı yayımladı ve başvurular 18 Eylül 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlandı. 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli erkek uzman erbaş alımı yapılacağı kılavuzda belirtildi. Başvurular https://vatandas.jandarma.gov.tr” , www.jsga.edu.tr , “www.kamuilan.ailevecalisma.gov.tr” adresleri üzerinden elektronik olarak kabul edilecektir.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI 235 PERSONEL ALIMI

Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunlarından Mimar, Elektrik Elektronik Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Makine Mühendisi, Şehir Planlayıcısı, Arkeolog, Müze Araştırmacısı, Kütüphaneci, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Mobilya ve İç Mekân Teknisyeni, Elektrik Elektronik Teknikeri, Harita Teknikeri ve Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri alımı yapacaktır. Başvurular e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı- Kariyer Kapısı-İşe Alımı veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden elektronik olarak yapılacaktır.

DHMİ 72 İŞÇİ ALIMI KILAVUZU

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, 11 Asistan Hava Trafik Kontrolörü ve 11 Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı yapacaktır. Meslek yüksekokulu ve 4 yıllık fakülte mezunlarından başvurular kabul edilecektir.

NAZİLLİ BELEDİYESİ KAMU İŞÇİ ALIM

Belediye Başkanlığı 2 şehir planlayıcı kadrosunda işçi alımı yapacaktır. KPSS 55 taban puanı ile yapılacak olan alım ilanına göre Şehir ve Bölge Planlama lisans mezunlarından alım yapılacaktır.

FİSKOBİRLİK (TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ) MEMUR ALIMI

Fiskobirlik (Tarım Satış Kooperatifleri Birliği), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 memur alımı yapacaktır. Hukuk, İktisat, İşletme, Siyasal Bilgiler, Yönetim Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden lisans mezunlarından alım yapılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.