O harcamaların yarısı iade edilecek

O harcamaların yarısı iade edilecek
Akbank, öğrenciler için harcama iadesi haberi verdi. Buna göre 31 Aralık’a kadar başvuru yapanlara harcamaların %50’sinin iade edileceği belirtildi. Kampanyanın hangi harcamaları kapsayacağı merak ediliyor.

Bankalar, çeşitli kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantaj sağlıyor. Bankaların avantajlı kampanyaları sayesinde ayrıcalıklı bir şekilde kredi çekmek ya da kredi kartı kullanmak mümkün oluyor. Bankalar, öğrencilere yönelik olarak da farklı kampanyalar düzenliyor.

Öğrencilere yönelik kampanyalarını açıklayan bankalar arasında izlemesi gerektiği belli oldu.

KAMPANYA, 31 ARALIK’A KADAR DEVAM EDECEK

Olay Medya'da yer alan habere göre, Akbank tarafından kampanyanın 31 Aralık tarihine kadar devam edeceği açıklandı. Bu tarihe kadar yapılan oyun harcamaları için Akbank tarafından %50 iade yapılacak. Bu kampanyadan kimlerin yararlanacağı açıklandı. Buna göre 18-26 yaş arasında olan öğrenciler, kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca öğrencilerin Üniversite Akbanklı kapsamında olması da isteniyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Akbank Mobil üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Bunun için ilk olarak Akbank Mobil’e girmek gerekiyor. Ardından Kampanyalar sayfası üzerinden başvuru işleminin yapılması isteniyor.

KAMPANYA KAPSAMINDA 50 TL İNDİRİM KAZANILACAK

Kampanyadan yararlanmak için alınan oyunların Steam ve Epic’te yer alması gerekiyor. Bu platformlarda Akbank kartıyla harcama yapılması isteniyor. Yapılan harcamaların %50’si iade edilecek. Ancak uygulanan indirim tutarı en fazla 50 TL olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Steam ve Epic siparişlerini mobil uygulama ya da internet sitesi üzerinden verebiliyor. Akbank Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı, Akbank banka kartı ile alışveriş yapmak yeterli oluyor. Bunun yanı sıra ek kart kullanılarak yapılan ödemeler de geçerli oluyor.

Kazanılan indirimler, bir sonraki ay kredi kartına aktarılıyor. Ayın ilk on gününde indirim tanımlaması işlemi tamamlanıyor. Kredi kartı ile sık sık oyun alanlar, bu kampanya sayesinde ciddi anlamda avantaj elde ediyor. Böylece daha düşük tutarda ücret ödeyerek en yeni oyunları almak mümkün oluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.