Otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı

Otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı
Bir kadın yolcunun yanındaki adamın otobüste bulunan kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etmesinden sonra ortalık bir anda karıştı. Söz konusu görüntülerin sosyal medyada ifşa edilmesinden sonra polis adamı yakalamak için araştırmalarını hızlandırdı.

Singapur’da çift katlı bir halk otobüsünde yaşanan olay sosyal medyada tepkilere neden oldu. İsmi Chun Yi olarak açıklanan bir kadın yolcu otobüste uyuduğu sırada yanındaki erkek yolcudan gelen hışırtıya benzer sesler duyduğunu dile getirdi. Seslerle birlikte uyanan kadın adamın otobüsteki diğer kadın yolculara bakarak mastürbasyon yaptığını gördü. Yüksek bir sesle otobüste durumu söyledikten sonra diğer yolcuların tepki gösterdiğini anlatan Chung Yi, adamın ilk durakta indiğini ifade etti.

“POLİSE HABER VERMEK SONRADAN AKLIMA GELDİ”

Hayatı boyunca benzer bir durumla daha önce karşılaşmadığı için şaşkınlık hissettiğini dile getiren Chung Yi, “İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Bu yüzden ne yapacağımı bilemedim. Polise haber vermek daha sonrasında aklıma geldi” dedi. İsmi açıklanmayan adamın Ceza Kanunu''nun 294(a) Bölümü uyarınca, halka açık yerlerde müstehcen eylemler üç aya kadar hapis, para cezası veya her ikisi ile cezalandırılır. (Mynet)

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.