İnternetten indirimli alışverişlerde sahte link uyarısı Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu birçok firmanın indirim yaptığı bu dönemde, internet sitelerinden alışveriş yapanlara gönderilen sahte linklere karşı güvenlik uyarısında bulundu.
Emniyet uyardı bu linklere sakın tıklamayın! Başınız belaya girebilir Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, internet kullanıcılarını sahte linklere karşı uyardı. Bu linklerin kullanıcıların başına açabileceği problemler açıklandı.
İtibarlı mesleklerin sosyal medya hesaplarına sızıyorlar. Siber korsanlar hedef değiştirdi Siber korsanlar bu kez de itibar sahibi meslekleri hedefine aldı. İş insanı, avukat ve doktor gibi meslek gruplarından seçtikleri bazı hesapları ele geçiren hackerlar sahte linkler kullandı. Linklere tıklayan kişiler saniyeler içerisinde hesaplarının çalındığını fark etti.