Simpsonlar'dan yeni yatırım kehaneti

Simpsonlar'dan yeni yatırım kehaneti
Simpsonlar’ın, 2024 yılı için yatırım aracıyla ilgili yeni kehaneti sosyal medyada gündem oldu.

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (Bitcoin) bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor. Daha önce coronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, Donald Trump'ın başkanlığı, hatta ABD'deki Kongre Binası işgalini bile bilen dizi şimdi bir yatırım aracıyla ilgili tahmin yaptı.

"BU DESTANSI OLACAK"

jkytjfgjgfjyu.png

Bilindiği üzere bir dönem altınını ve dolarını bozduranlar Bitcoin'e yatırıyordu. Bitcoin dünyada milyonlarca insanın zarar etmesine sebep olmuştu. Dizi şimdi ise 2024 yılında kripto para Bitcoin tahmini ile gündeme geldi. Dizinin bir sahnesinde karakterlerin konuşmasında 2024 yılında Bitcoin'in yeni rekor kırması ile ilgili kehanet birçok kullanıcını dikkatini çekti. Dizide Bitcoin ile ilgili “2024'te Bitcoin'in kaderi hakkında bir şey duydunuz mu? Bu destansı olacak.” şeklinde bir konuşma geçti.

YENİ ZİRVEYE ÇIKABİLİR

Bitcoin her beş yılda bir büyük bir hamle yapma eğilimindedir. En son 2017 ile 2018 yılı arasında büyük bir hamle yaptı ama sonrasında Bitcoin sessiz kaldı. İzleyici tarafından, eğer bu yıl hayal kırıklığı yaratmaya devam ederse 2024 yılı beklenen yıl olabilir ve Bitcoin sonunda kırılabilir ve yeni bir zirveye çıkabilir” yorumları yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.