KAA Gent ile sözleşmesi sona eren Sinan Bolat, Fenerbahçe’ye yakın Yeni sezon öncesi yedek kaleci mevkiini yerli bir alternatifle doldurmak isteyen Fenerbahçe, Sinan Bolat ile anlaşma aşamasına geldi. Belçika basınında yer alan haberlerde, sarı-lacivertliler ile tecrübeli kalecinin anlaşmaya vardığı ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacağı belirtildi.
Fenerbahçe'de Berke gidiyor Sinan geliyor Fenerbahçe’de sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılacak olan Berke Özer’in Anderlecht’e katılması bekleniyor. Berke Özer'in yerine bu sezon Belçika ekibi Gent'le sözleşmesi bitecek olan Sinan Bolat'ın kadroya katılması bekleniyor
Milli kaleciye Beşiktaş kancası Karius'un hazırlık kampında sakatlık geçirmesinin ardından kaleci arayışlarına hız veren Beşiktaş, Sinan Bolat'ı gündemine aldı.