Demet Akalın’dan kötü haber. Haberi mesajla öğrendi Demet Akalın korona virüs testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı. Akalın, “Dünkü Covid testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum” dedi. Akalın'ın eşi Okan Kurt'ta geçtiğimiz günlerde testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.
FIFA Başkanı Infantino koronaya yakalandı Gelen son dakika haberine göre, FIFA Başkanı Gianni Infantino da hastalığa yakalandı. FIFA Başkanı Infantino'nun test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.
Fenerbahçeli Filip Novak korona test sonucunu açıkladı Çekya Milli Futbol Takımı'nda 1 futbolcunun korona testinin pozitif, diğer 2 futbolcusunun testinin ise şüpheli çıkmasının ardından kampta bulunan Fenerbahçeli Novak'ın durumu da merak konusu olmuştu. Novak, korona virüs testinin negatif çıktığını açıkladı.
Koronaya yakalanan Gazeteci Zafer Şahin’den haber var! Korona virüse yakalanan Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin'in sağlık durumunda yeni bir gelişme yaşandı. Zafer Şahin, korona virüsü yendiğini açıkladı.
Bülent Ersoy korona mı oldu belgeleri ortaya çıktı Kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda eden Bülent Ersoy'un korona virüse yakalandığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bülent Ersoy'un Kuaförüm Sensin yarışmasına veda etmesinin ardındaki sebebin korona virüs olduğu iddia edilmişti. Bülent Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile korona virüs testini yayınladı.
Şimdi de yeni belamız bu oldu, hastalıklarını ve temaslarını saklıyorlar, aradığınız koronalıya ulaşılamıyor Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli yaptığı açıklamada, Pozitif olan kişilere temaslı oldukları kişiler sorulduğunda doğru bilgi vermediklerini belirtirken kişilerin temas içinde olunan kişileri izole edemezsek, kontrol etme şansımız olmaz ifadelerini kullandı.
Yetkililer neden sessiz! Korona testinden trilyonlar vuran hastaneler! Bağırta bağırta vatandaşı soyuyorlar Türkiye’de Kurban Bayramı'ndan sonra vaka sayılarının yükselişe geçmesi korona (Covid-19) testine talebi artırdı. Bu testi yaptırmak isteyen vatandaşların cebinden hastanesine göre ücret çıkıyor. İstanbul'da özel bir hastanede korona testi için 1700 TL ödeme alınırken, yine başka bir özel bir hastanede bu rakam 400 TL'ye iniyor. Her hastanede farklı ücret tarifesine vatandaşlar tepki gösterdi.
Yılmaz Vural’ın test sonucu belli oldu! Akhisar teknik direktörü Yılmaz Vural'ın son yapılan test sonucunun negatif çıktığı açıklandı.
Fatih Terim'in korona virüs test sonucu belli oldu Gazeteci İsmail Küçükkaya, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs için son yaptırdığı testin sonucunun negatif çıktığını açıkladı.
Esra Balamir kötü haberi duyurdu: Korona virüs test sonucum pozitif çıktı! Sunucu Esra Balamir sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderi de arkadaşının korona virüs testinin pozitif çıktığını, kendisine de test yapıldığını belirterek; 'Sanırım benim de pozitif. Evde karantinada kalmam söylendi.' dedi.
Türk doktorlar açıkladı: Yalancı negatifler olabiliyor Hematoloji uzmanı Uz. Doktor Atilla Uslu, korona virüs testinin gerçeği yansıtmadığı durumlar yaşandığını ifade etti. Uslu, testi negatif çıkan yalnız akciğer tomografisinde hastalık tespit edilen hastalar olduğunu dile getirdi.