Bülent Ersoy korona mı oldu belgeleri ortaya çıktı

Bülent Ersoy korona mı oldu belgeleri ortaya çıktı
Kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda eden Bülent Ersoy'un korona virüse yakalandığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Bülent Ersoy'un Kuaförüm Sensin yarışmasına veda etmesinin ardındaki sebebin korona virüs olduğu iddia edilmişti. Bülent Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile korona virüs testini yayınladı. 

Sabah'ın haberine göre, ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kuaförüm Sensin yarışmasındaki jüri koltuğuna veda etmişti. Ersoy'un veda etmesinin ardındaki sebebin korona virüs olduğu iddia edilmişti. Bülent Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile korona virüs test sonucunu yayınladı. Bülent Ersoy aynı zamanda Kuaförüm Sensin'den ayrılma sebebini de açıkladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

3 aylık sözleşme imzaladığını ve verilen süre dolduğu için ayrılma kararını aldığını açıklayan Bülent Ersoy sosyal medya hesabından şöyle dedi: "Bugün bazı basın müntesibi muhterem arkadaşlarımın hadiseleri çarpıtarak aslıyla müsemma olmayan bir sunumla siz muhterem takipçilerimi yanlış bilgilerle mücehhez bilgilendirmeye çalışmaları üzerine gördüğüm lüzum üzerine sağlıklı, sarih, net ve belgelerle tescilli bilgileri sizlerle paylaşmak istiyorum."
Ersoy bu paylaşımın altına da test sonucunu koydu.

aaaaaa-006.jpg

İlgili Haberler