Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisi Sahur sofrasında 4 yiyecek grubunu bulundurarak tokluğu artırmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Duygu Yıldırım Sökmen uyarılarda bulundu.
Sahurda favoriniz olacak. Susuzluğu gideriyor. Tokluk hissi oluşturuyor Gece 1 bardak ayrana soda döküp içilmesinin susuzluğu gidereceği ve tokluk hissi oluşturacağı ortaya çıktı.
Bağışıklığı zımba gibi yapıyor öksürüğü anında kesiyor. Haftada 2 fincan her derde deva Orkide yumrularının dövülerek toz haline gelmesiyle ortaya çıkan salep, bağırsak dostu olmasının yanı sıra bağışıklık sistemini de güçlendirmesiyle kış aylarının vazgeçilmez içecekleri arasında yer alıyor. Diyetisyen Öznur Akgöz, "Salep haftada 1-2 kez tüketilebilir. Tokluk sağlar, boğazı yumuşatır, öksürüğü keser ve hazımsızlığa iyi gelir" dedi.