Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'dikkat' diyerek açıkladı 'O tarihte piyasalarda büyük tufan kopacak'

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer 'dikkat' diyerek açıkladı 'O tarihte piyasalarda büyük tufan kopacak'
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, tarihi vererek piyasalardaki 'büyük fırtınaya hazır olun' dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer seçim sonrasını işaret ederek yabancı sermayenin girişi için dövizde doğru seviyelere gelineceğini açıkladı.

Pek çok yatırımcı yeni yılda kazandıracak aracı merak ediyor. Bu nokta da ekonomistlerin beklentileri de merak ediliyor.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer YouTube üzerinde yaptığı canlı yayında yeni yılda olacakları konuştu. Geçer, seçim sonrasına işaret ederek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

manset-1.jpg

GEÇER'DEN YATIRIMCIYA KRİTİK UYARI

Bilindiği üzere Borsa İstanbul hisselerinde yaşanan düşüler sonrası birçok vatandaş, elindeki hisseleri çıkardı. Bu noktada Selçuk Geçer, yatırımcılara uyarıda bulunarak, piyasalarda yüksekten hiçbir şey alınmamasının gerektiğinin altını çizdi.

Geçer, Amerika Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası’nın yeni yılda piyasa beklentisinin faiz indirimi yapacağı yönünde olacağını söyledi. Yeni yılda Altın ve Bitcoin alınmamasını söyleyen Geçer, altının yeni yılda bir geri çekilme yaşayacağını belirtti. Geçer,”Altın şu anda alınmaz. Bitcoin için ise 10 Ocak’ta Spot ETF’leri beklerim. Çünkü önümüzü görmek önemli."

bitcoin-21.jpg

"AK KOYUN KARA KOYUN BELLİ OLACAK"

Kripto piyasalarda önemli bir gelişme olan Spot ETF’ler onaylanırsa piyasada yükseliş yaşanması bekleniyor. Fakat karar olumsuz çıkarsa kriptolarda bir geri çekilme bekleniyor. Kısacası kripto yatırımcılarının gözü 10 Ocak’ta çıkacak kararda.

Selçuk Geçer, ‘büyük fırtına kopacak’ diyerek bombayı patlattı. Geçer, “Seçimlerden sonra fırtına kopar, Ak koyun kara koyun belli olacak. O gün geldiğinde özellikle dış ticaret açı ile ilgili sorunların çözülmesi ve yabancı sermayenin Türkiye'ye gelmesi için sermayenin, yastık altındaki parasını çıkartıp piyasaya sokabilmek için mutlaka doğru döviz seviyelerini görmemiz gerekiyor.” dedi.

dolar-3.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.