Ünlü milyarderden yatırımcılara bomba tüyo 'Parasını oraya yatıran köşeyi dönecek'

Ünlü milyarderden yatırımcılara bomba tüyo 'Parasını oraya yatıran köşeyi dönecek'
Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, yatırımcılara çarpıcı tavsiyelerde bulundu.

Ünlü milyarder Robert Kiyosaki, ABD ve doların sonunun geldiğini açıklayarak yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

'Zengin Baba Yoksul Baba' kitabı ile gündem olan milyarder Kiyosaki, ABD finans sisteminin çökeceğini öne sürerek “Bir imparatorluğun sonundayız. Bütün imparatorluklar daima sona erer” ifadeleri kullandı.

unlu-milyarderden-dolar-sahiplerini-kahredecek-duyuru-imparatorlugun-sonu-geliyor-paranizi-oraya-yatirin-546e63.jpg

Kiyosaki sosyal medya hesabından yayımladığı videosunda ABD’deki finans sistemi ve toplusal düzene ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

Kiyosaki, videoda kendisine yöneltilen "Para sistemi hileli mi?" sorusuna "Şu anda bir imparatorluğun sonundayız. Bu son, bir dönemin de sonu ve tüm imparatorluklar her zaman sona erer” ifadeleri ile yanıt verdi.

Yunan, Çin ve Roma imparatorluklarından örnek gösteren Kiyosaki, ABD yaşanan gelişmelerin ülkenin sonunu getirebileceğine dikkat çekti.

DOLAR YERİNE ONLARA YATIRIM YAPIN

Milyarder Kiyosaki, ABD’nin 1964 yılında para merkezli bir sisteme geçerek ülkenin çöküşüne doğru bir adım attığını öne sürdü. Yatırımcılara finansal okuryazarlık ve kötü durumlara karşı dikkatli olması konusunda uyardı.

adsa.jpg

Ekonomide yaşanacak kıyamet gününün tarihini kestiremediğini belirten Kiyosaki, bu dönemlerde ekonomik açıdan esnek olmanın önemine vurgu yaptı. Kiyosaki, borçla servet yaratma konusunda itici bir güç olduğuna dikkat çekerken geleneksel ekonomik tavsiyelere uyanların zorluk çekeceğini belirtti.

Çin’in yükselişin ABD için potansiyel bir tehlike olduğuna ve yeni ekonomik krizlerin kapıda olduğuna vurgu yapan Kiyosaki altın ve gümüş gibi araçlara yatırım tavsiyesi yapmasını önerdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.