Varlık Barışı'ndan yararlanma süresi 6 ay uzatıldı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
Varlık Barışı'nda son gün 31 Aralık Varlık Barışı'ndan faydalanmak isteyenlerin para, döviz, altın, taşınmaz veya menkul kıymetlerini bildirmesi gerekiyor. Düzenlemeyle hem yurt içi hem de yurt dışı varlıklar ekonomiye kazandırılacak.
Pandora Papers: Dünya liderleri ve zenginlerinin ‘offshore’ kutusu açıldı Uluslararası Araştırmacı Gazeteciler Konsorsiyumu’nun (ICIJ) paylaştığı ve 117 ülkeden 600’den fazla gazetecinin incelediği yaklaşık 12 milyon belge, vergi cennetleri sisteminin nasıl çalıştığını açık şekilde gözler önüne serdi.
Varlık Barışı 6 ay uzatıldı Varlık Barışı başvuruları 6 ay daha uzatıldı. İlgili Cumhurbaşkanlığı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Parası olanı ilgilendiriyor! Son tarih 30 Haziran Yurt dışındaki varlıkların milli ekonomiye kazandırılması, yurt içindeki varlıkların ise kayıt altına alınmasına yönelik Varlık Barışı düzenlemesinden yararlanmak için son günün 30 Haziran olduğu belirtildi
Varlık Barışı’nda süre yeniden uzadı Yurt dışından kaynağı sorulmadan para gelmesine neden olduğu için tartışma konusu olan Varlık Barşı’nda süre yeniden uzadı. Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile söz konusu uygulama 6 ay daha geçerli olacak.
"Varlık Barışı"nda süre uzatımı! Gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışındaki para, döviz, altın, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarının yurda getirilerek milli ekonomiye kazandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren "Varlık Barışı" uygulamasında süre 6 ay uzatıldı.
Varlık barışında süre uzatıldı Yurt dışında bulunan para, altın, döviz gibi varlıkların Türkiye'ye getirilmesinde vergi avantajı sağlayan varlık barışı uygulamasının bazı hükümlerinde süre 6 ay uzatıldı.
"Varlık barışı Türkiye'yi kara para cennetine dönüştürür" Maliye ve Hazine Bakanlığı’nın varlık barışına ilişkin yeni düzenlemeler yapmasının ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, konuya ilişkin soru önergesi veren CHP'li Çakırözer, "Türkiye kara para cennetine dönüşebilir" dedi.