AKP ile CHP türkü ittifakı yaptı

AKP ile CHP türkü ittifakı yaptı
AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın birlikte türkü söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Seçimlere sayılı günler kala, AKP''li Özlem Zengin ile CHP''li Engin Altay''ın birlikte türkü söylediği görüntü büyük beğeni aldı. 

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay beraber Gesi Bağları türküsünü söyledi. O anlar sosyal medyada büyük beğeni aldı.

AK Partili Özlem Zengin ile CHP''li Engin Altay seçim çalışmaları için bulundukları Silivri''de karşılaştı. Gençlerin şarkısına beraber eşlik eden vekil adayları bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Gençlerin şarkı söylediğini gören siyasiler yanlarına oturarak, "Gesi Bağları" türküsünü söyledi. AK Partili Zengin bu anları sosyal medya hesabından, "İki grup başkanvekili sahada karşılaşırsa… @enginaltaychp Meclis’ten alışkanlık sokakta da atışmaya devam etmek, seçimlerin demokrasi şölenindendir ve tabii ki biz kazanacağız." notuyla paylaştı.

Zengin''in paylaşımını alıntılayan Altay sosyal medyada hesabından, "Özlem hanım, ikimizin de sesi güzel gibi ne dersiniz? Gelin hep birlikte bence milletin sesini dinleyelim. Ne diyelim #Haydi Türkiye''m #Haydi" karşılığını verdi.


 Son olarak Zengin, Altay''ın paylaşımına,"Engin Bey... Biz zaten milletimizin sesini dinlediğimiz için 21 yıldır iktidarız… Ve cankulağıyla dinlemeye devam edeceğiz." yanıtını verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.