Allah'ım

Cennetten bir köşe olan vatanımızda mutlu bir yaşam süremeyecek miyiz? Nedir bu Türk ve Türkiye düşmanlarından çektiklerimiz? Biz Türk halkı olarak hep uyutulmak ve uyumak üzere mi yaratıldık? Hiç mi ileriyi görüp tedbir alamayız? Basiretimiz mi bağlandı, yoksa üzerimizde bir uğursuzluk mu var?  Bizlere akıl ver, doğru yolu göster, her türlü belalardan bizi koru Allah'ım.

    Her gün gelen şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat nasip eyle. Bizleri yöneticilerin ihtiraslarından, satılmışların iftirasından muhafaza eyle. Bu ülkeye düşman ayağı bastırıp, namusumuzu kirlettirme. Ölümün şereflisini, yaşamınsa adaplısını nasip et. Bayrağımızın indirilmesi ve minarelerimizde ezanların susturulmasını bizlere gösterme Allah'ım.

    Yıllardır milleti şundansın bundansın diye etnik kökenlere ayıranlardan, Türklüğü ayaklar altına alanlardan, bölücülerin güçlenmesi için her türlü imkânı hazırlayanlardan ve devletimizi soyup soğana çevirenlerin şerrinden sana sığınıyoruz Allah'ım

    Siyasi hırsları uğruna bölücülerle kol kola girenlerden, onları kollama adına pazarlıklar yapanlardan, onlara yedirtip bizlerden tahsilat yaparken İslam'dan bahsedenlerden, kendi çocuklarını çürüğe çıkarıp garibin çocuklarını askerde şehit ettirenlerden ve bunları desteklemek için analarının perdelerini sırtlarına sarıp da kefenimizi giydik diyerek ellerinde sopalarla sokaklarda dayılık yapanlardan eyleme bizi Allah'ım

    Baş örtülülere saldırılıyor, camilerde içki içiliyor deyip yalan söyleyerek halkı kışkırtan sahte Müslümanlardan, şehidine kelle, terörist başına sayın diyenlerden, devleti yandaşlara peşkeş çekerken, fabrikaları özelleştirme adında satarak yerlerine AVM'ler yapanlardan ve yetmiş milyon halkın hakkını Arap'a, Kürt'e Yezidi'ye yedirtenlerden hakkımızın hesabını sor Allah'ım

    Silahlı militanlara askere selam verdirten, bunları biz büyüttük diyen zihniyetten, terörle mücadele ediyorum diye dağları bombalayıp, yasalara rağmen şehirlerdeki teröristlere su sıkarak serinleten ve köşklerde ağırlayıp deklarasyonlar yayınlayanlardan, şehirlerimizi parsel parsel satanlar ile milletin paralarını evlerinde kasalarda ve ayakkabı kutularında saklayıp da vekil maaşı alanlardan, Gazi Meclis'te vekil ve ülkede bakan olup da akrabaları askere polise kurşun sıkanların şerrinden muhafaza eyle Allah'ım.

    Demokrasiden dem vurup da demokrasinin gereği olan seçim sonuçlarına uymayarak, ülkeyi yeni bir seçime sürükleyip tek başına iktidar hesabı yapanların çirkinliklerinden, ülkede kaos yaratıp, yabancı paraların kurlarını yükselten, terörü azdırıp da fukara çocuklarının ölümünü siyasete alet edenlerden, 45 günde, bir hükümeti kurmayarak halkı oyalayanların oyunu boz Allah'ım.

    Ülkede ben de varım diyen muhalefetin koalisyon kuruyorum diyerek, 32 gün 40 saat sohbet ederek halkı kandırmasından, bölücü bir partiyi hükümete nasıl ek yaparım diye olanlara duyarsız kalmasından, nerede bir bölücü eylemi varsa orada olan vekillerinin yaptıklarından, seçimde yapacağı güç birliği ile barış barış diyerek halkı biri birine düşürmesinden bizleri  sakla Allah'ım.

    Satılmış gazetecilerin kaleminden damlayan kandan, sanatçıyım diyerek meydanlara çıkıp da terörü kınayamayan sahtekârlardan, Müslüman geçinip de terörü büyülten sahte dindarlardan, bizim gibi gözüküp de bizden olmayan ne idüğü belirsizlerden, hülasa tüm Türk ve Türkiye düşmanı olanların çirkinliklerinden kurtulmak için sana geldik Allah'ım.

    Ezeli düşmanlarımız olan, ancak bugün kuzu postuna bürünmüş canavar Avrupalının tuzaklarından, onlara içeride destek veren odakların fitneliklerinden, bölücülerin hain oyunlarına düşmekten, kardeş kavgasına girilmekten, huzurumuzun bozulup, silaha sarılmaktan, güzel yurdumuzu zalimlerin zulmünden ve düşman ayağı altında inlemekten koruyarak bunlara fırsatımızı verme Allah'ım

    Yarabbi; ya bize akıl ver, uyuduğumuz uykudan uyanmamızı sağla, ya da gerçek Türk İslam olup da vatanının çıkarlarını kendi çıkarlarından üstün tutanların idaresini nasip eyle. Gelecek seçimde halkı basiretli kılarak, hainlerin Gazi Meclis'e girmemesini nasip eyleme. Sen büyüksün, gören ve bilensin sana geldik ve senden yardım istiyoruz Allah'ım.

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları