Bahçeli'nin 2015 yılında söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü

Bahçeli'nin 2015 yılında söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı 'adalet yürüyüşü'ne tepki gösteren Bahçeli'nin, geçmiş yıllarda söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara Güvenpark'tan İstanbul Maltepe'ye 'adalet yürüyüşü' başlatmıştı.

Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşe sosyal medya hesabından tepki göstererek, "CHP Genel Başkanı, bugün Ankara Güvenpark’tan başlayıp İstanbul Maltepe’ye kadar sürecek bir adalet yürüyüşü başlatmıştır. Atalarımız boşuna söylememiş: Akılsız başın cezasını ayaklar çekermiş! 

Merak ediyorum ki, İstanbul’dan karşı bir yürüyüş başlarsa karşılaşma ve buluşma noktası neresi ve nasıl olacaktır? CHP’lilere sesleniyorum;aklınızı başınıza alın, muhtemel ve kestirilemeyen hadiseler patlak verirse,altından ne sizler ne de ülkemiz kalkar!" ifadelerini kullanmıştı.

8 EYLÜL'DE PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ GÜNDEME GETİRMİŞTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun başlattığı yürüyüşe sosyal medya hesabından tepki gösteren Bahçeli'nin, 1 Kasım seçimlerinden önce söylediği sözler gündeme bomba gibi düştü.

8 Eylül 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarıda bulunarak, "Eğer ülkemize yönelen hain ve hasmane saldırıların önü alınamaz, Erdoğan'ın komplo ve tuzakları ısrarla devam ederse benzerlerine birçok ülkede rastlanan tarihi nitelikli büyük saray yürüyüşünün icrası da kaçınılmaz olabilecektir" ifadelerini kullanmış ve protesto amaçlı Saray yürüyüşünü gündeme getirmişti.

İlgili Haberler