Bu şehirlerde arsası olan paraya para demeyecek

Bu şehirlerde arsası olan paraya para demeyecek
Yatırım yapmak isteyenler dikkat! Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı konusunda değerlenecek illeri açıkladı. Bu şehirlerde arsası olan paraya para demeyecek. İşte o bölgeler...

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, sosyal medya hesabı üzerinden yatırım yapmak isteyenleri uyardı. “Geleceğin İstanbul’u, Kırklareli’si, İzmir’i, Ankara’sı, Antalya’sı, Muğla’sı, Aydın’ı, Bursa’sı olacak 3 tane şehir paylaşacağım" diyen Gültekin, bu 3 ilin Bolu, Manisa ve Mersin olduğunu açıklamıştı. Toprak yatırımı konusunda en önemli illerin başında neden Manisa’nın geldiğini açıklayan Gültekin aynı zamanda Mersin’de bulunan arazi yatırım fırsatlarını da tek tek paylaştı.

“ARAZİ YATIRIMININ ÜSTÜNE TANIMAM”

Arazi yatırımının üstüne tanımam diyen Gültekin, “Her platformda her mecrada defalarca söyledim yine söylüyorum. Çağımızın en büyük hastalığı stres. İnişli çıkışlı işlemler tansiyon yapar denge bozar. Sağlıklı bir ömür, kaliteli bir yaşamın anahtarı arazi yatırımında. Başkasına gerek yok” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-09-05-100550.png

İŞTE MERSİN’DE ARAZİ YATIRIM BÖLGELERİ

Gültekin, sosyal medya hesabı üzerinden Mersin’de bulunan arazi yatırım fırsatlarını da paylaştı.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin’in paylaşımı şu şekilde:

“Yakın gelecekte Akdeniz’in yatırım açısından gözbebeği olacak Mersin’de bulunan arazi yatırım fırsat bölgeleri..

Erdemli;

Limonlu

Kumkuyu

Tömük

Arpaçbahşiş

Silifke;

Altınkum

Esenbel

Akdere

Narlıkuyu

Tarsus;

Kayadibi

Çamtepe

Bolatlı

Kösebalci

Sayköy”

ekran-goruntusu-2023-09-05-095825.png

“BU ŞEKİLDE DÜŞÜNENLERİN EN ÖNEMLİ ADRESİ”

Daha önce de katıldığı bir YouTube kanalında Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, programda Manisa’nın toprak yatırımı konusunda en önemli illerin başında geldiğini ifade etmişti. Neden Manisa olduğunu açıklayan Gültekin, “Manisa İzmir’e komşudur. İstanbul için Tekirdağ, Kırklareli neyse Manisa da İzmir için aynı şeyi ifade eder. Toprak yatırımcısının çoğunun algısı şudur; Alacağım, yatırım yapacağım yer ya gözümün önünde olsun ya da bana yakın olsun. Yatırım için alayım ama yarın bir gün belki ev yapmak isterim. İzmir’den de çok kopamam. Bu şekilde düşünenlerin en önemli adresi Manisa.” açıklamalarında bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.